Is Pokemon Brilliant Stars de beste set ooit?

-
Is Pokemon Brilliant Stars de beste set ooit?

Is Pokemon Brilliant Stars de beste set ooit? 

Pokemon heeft onlangs hun gloednieuwe uitbreidingspakket aangekondigd voor het Sword & Shield van Pokemon kaarten. En het kwam voor mij als een verrassing, aangezien de uitbreiding van de fusion strike eigenlijk nog redelijk nieuw op de markt is. In sommige landen is de uitbreiding pas een paar weken geleden uitgebracht. Zo snel verder komen over een nieuw uitbreidingspakket is echt goed; het is alsof Kerstmis dit jaar vroeg viel.

Volgens Pokemon is Brilliant Stars een gloednieuw uitbreidingspakket dat de TCG in 2022 met een knal van start zal gaan, aangezien het een van de beste uitbreidingen ooit voor het Sword & Shield belooft te worden. De uitbreiding komt uit op 25 februari 2022, wat niet zo ver weg is als je erover nadenkt.

Velen in het Westen vroegen zich af of ze de Vmax climax-uitbreiding zouden krijgen zoals die in Japan. Maar het blijkt dat de uitbreiding exclusief in het Japans zal zijn, en daarom zijn de beste kaarten uit de set te vinden in de uitbreiding van de Pokemon Brilliant Stars.

De naam van het uitbreidingspakket lijkt te doen denken aan de nieuwe Pokemon-remakes die zijn uitgebracht, Pokemon Brilliant Diamond! De uitbreiding heeft een heleboel geweldige kaarten en ook een totaal nieuw type kaart, dus laten we in de details treden!


Pokemon Sword & Shield 9 - Brilliant Stars is de eerste uitbreiding van 2022

The Pokemon Company houdt om ons allemaal te verrassen. De Brilliant Stars-uitbreiding zal meer dan 170 kaarten bevatten, waaronder 20 Pokemon V-kaarten, en het kroonjuweel van de uitbreiding: 3 V Max-kaarten.

30 kaarten zitten in de trainer-subset en meer dan 20 trainerkaarten zijn nieuw voor de TCG en nieuwe speciale energie. En last but not least, het geheel nieuwe kaarttype, waarover al een tijdje geruchten gingen, de V star-kaarten zullen een nieuw kaarttype introduceren in de TCG!

Een hele subset van trainerkaarten bevat enkele van de beste kunstwerken die we al een tijdje in de TCG hebben gezien; enkele van de beste kaarten zijn N's Zekrom, Red's Pikachu en Leon's Charizard. Deze kaarten zullen zeker de kaart zijn met de hoogste waarde in de uitbreiding, en het beste is dat hun pull rate uitstekend is.

Dit kan ook het einde zijn van de V max-kaarten in de Pokemon TCG, er gaan al een tijdje geruchten rond en het lijkt het juiste moment om er een einde aan te maken. De Japanse set heette V max Climax, wat het einde van de V max-kaarten betekent. 

Conclusie: we durven wel te zeggen dat het mooiste set ooit kan zijn.

Lees hier meer over de collectie van Pokemon Brilliant Stars.


Pokemon Fusion Strike is de laatste uitbreiding van 2021.

De Brilliant Stars-uitbreiding is nog ver weg, maar de Fusion Strike-uitbreiding blijft vanaf nu. Als je geluk hebt, heb je nu misschien de elite-trainerboxen in handen, omdat ze heel snel uitverkocht raken.

Fusion Strike heeft veel geweldige chase kaarten, vooral de Mew en Gengar V max, die absoluut prachtig zijn. Vanaf nu wordt de Gengar V max verkocht voor ongeveer 80 euro. 

En dat is het niet, dit is de eerste uitbreiding na evoluerende luchten die erin is geslaagd om zoveel geweldige kaarten tegelijk te leveren. De Mew V en V max worden respectievelijk verkocht voor €60 en €100. De Espeon V max, chillend op het huis, wordt verkocht voor €110! De waardering die deze kaarten krijgen is op zijn zachtst gezegd gek.

Omdat de fusieaanval de laatste uitbreiding van het jaar is, wilde het Pokemon-bedrijf geen stenen onberoerd laten. Fusion Strike zal dienen als een opstap voor wat komen gaat in Briljante sterren!

Pre-order Brilliant Stars

Wij zullen in januari 2022 de pre-orders aannemen voor deze geweldige set. Schrijf je je alvast in voor onze nieuwsbrief onderaan de website of volg ons op Instagram: @mojocardcapital.


1 reactie

  • Frank

    Heel benieuwd naar de brilliant stars mvg frank.


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Top 10 duurste Pokemon 1st edition-base set kaarten in 2022
news

Top 10 duurste Pokemon 1st edition-base set kaarten in 2022

Top 10 duurste Pokemon 1st edition- Base set kaarten in 2022 De base set wordt geliefd door de...
Jan 15, 2022
Pokemon kaarten boxen releases januari 2022
news

Pokemon kaarten boxen releases januari 2022

Ten eerste de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ook The Pokémon Company heeft nieuwe boxen die eindelijk...
Jan 11, 2022
Wat is de Pokemon base set?
news

Wat is de Pokemon base set?

Als je onlangs kennis hebt gemaakt met de Pokemon TCG, heb je de term Pokemon Base Set misschien...
Jan 09, 2022
Alles over Pokemon Sword & Shield 10.5 (zomer editie?!)
news

Alles over Pokemon Sword & Shield 10.5 (zomer editie?!)

Een "Sword & Shield 10.5"-set wordt op 17 juni 2022 in het Engels uitgebracht! Dit betekent dat het weer...
Jan 03, 2022