Ruilen & Retourneren

Omruilen

Wil je jouw artikel omruilen? Dat kan binnen 14 dagen nadat jij de bestelling hebt ontvangen. Wij willen je wel vragen dit aan ons te laten weten per e-mail info@mojocards.nl, zo kunnen wij kijken of het product naar wens nog op voorraad is.

Retourneren

Wanneer je een artikel wilt retourneren vragen wij aan jou dit binnen 14 dagen aan ons te laten weten per e-mail op info@mojocards.nl o.v.v. jouw ordernummer. Wanneer wij jouw e-mail hebben ontvangen dan heb jij als klant nog 14 dagen de tijd om de bestelling te versturen naar ons. 

Voorwaarden retour: 

 • Je dient retour kenbaar te maken via info@mojocards.nl
 • Binnen 14 kalenderdagen (na ontvangst) retourneren;
 • Producten dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn;
 • De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening;
 • Producten dienen goed verpakt te worden;
 • Retourneren is geheel op eigen risico
 •  

  We kunnen alleen producten accepteren die zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn verzonden. We kunnen de retourzending van een product weigeren als het geopend of beschadigd is.

   

  Terugbetaling

  Na ontvangst van jouw ( ongeopende ) product en bij goedkeuring zullen wij direct de terugbetaling in werking zetten. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen duren, afhankelijk van de betaalmethode. 

  Wij houden jou uiteraard op de hoogte van het geretourneerde artikel en de terugbetaling daarvan. 

  Mocht er onduidelijk zijn met betrekking tot ruilen, retourneren en terugbetaling van jouw gekochte item? Laat het ons weten via info@mojocards.nl onder vermelding van jouw ordernummer of kijk bij de veel gestelde vragen. 

  Annuleren

  Zolang je artikel nog niet verzonden is, kun je annuleren. Dit kan je doen door ons te mailen naar info@mojocards.nl.

  Maar we werken razendsnel. Daardoor is je artikel soms verzonden voor het annuleringsverzoek binnenkomt. Uiteraard kun je dan binnen de zichttermijn retourneren.