Pokemon kaarten verkopen? Kom dan langs Mojo Cards in Enschede!

UPDATE: we zoeken momenteel Pokemon kaarten uit de 151-serie. 

Bij Mojo Cards zijn we altijd op zoek naar Pokémon-kaarten van alle sets en uitvoeringen. Of het nu gaat om holografische kaarten, V-kaarten, EX-kaarten, VMAX-kaarten, VSTAR-kaarten, Full Arts of andere (zeldzame) exemplaren, wij hebben interesse!

We begrijpen de waarde en diversiteit van Pokémon-kaarten en streven ernaar om een gevarieerde en uitgebreide collectie aan te bieden aan onze klanten. Of je nu enkele zeldzame exemplaren hebt of een hele reeks kaarten wilt verkopen, we staan klaar om ze te beoordelen en een eerlijk bod te doen.

Ons toegewijde team van experts heeft uitgebreide kennis van de verschillende sets en uitvoeringen van Pokémon-kaarten. We weten wat verzamelaars zoeken en streven ernaar om unieke en waardevolle stukken aan onze collectie toe te voegen. Dus, als je Pokémon-kaarten hebt die je wilt verkopen, ongeacht welke set of uitvoering, kom gerust bij ons langs.

Bij Mojo Cards geloven we dat elke kaart een verhaal te vertellen heeft en deel uitmaakt van een grotere gemeenschap van Pokémon-verzamelaars. Dus, of je nu die ene glinsterende holo-kaart hebt waar je altijd van gedroomd hebt, of een set zeldzame VMAX-kaarten in je bezit hebt, we kijken ernaar uit om je kaarten te zien en te bespreken.

Wacht niet langer en breng je Pokémon-kaarten naar Mojo Cards. We bieden een vriendelijke en professionele omgeving waar je jouw kaarten kunt verkopen en tegelijkertijd andere verzamelaars kunt ontmoeten. Samen kunnen we de wereld van Pokémon-kaarten tot leven brengen en de passie voor het verzamelen delen.

Kom langs naar onze winkel in Enschede! Stuur even wat foto's door van de collectie die je wil verkopen en maak een afspraak via info@mojocards.nl

Voorwaarden:

  • Originele Pokemon kaarten
  • Engelstalig
  • Goede staat en moeten goed bewaard zijn
  • holo's, art rares, art gallery

Let op, we accepteren alleen kaarten waarin we geïnteresseerd zijn.

Belangrijk:

  1. Je moet 18 jaar of ouder zijn; zo niet, neem dan jouw ouder(s) of voogd mee.
  2. Neem je identiteitsbewijs mee