Over ons

Welkom bij Mojo Cards!

Leuk dat je hier bent! Bij Mojo Cards draait alles om Pokémon-kaarten. Van verzamelboxen tot verzamelmappen, we hebben een breed scala aan producten voor elke verzamelaar. Niet alleen bieden we originele Pokémon-kaarten en merchandise aan, maar we kopen ook kaarten in!

Heb je dubbele kaarten in je collectie waar je graag vanaf wilt? Bij Mojo Cards kun je je Pokémon-kaarten aan ons verkopen*. We zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze winkel.

Mojo Cards is ontstaan in 2019 als een Pokémon-bundel webshop en we zijn sindsdien uitgegroeid tot een exclusieve bestemming voor Pokémon-liefhebbers. Naast onze webshop hebben we ook een fysieke winkel waar je persoonlijk je kaarten kunt verkopen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een eerlijke deal krijgt.

Bij Mojo Cards draait het niet alleen om het aanbieden van geweldige producten, maar ook om het opbouwen van een community. We hebben een levendige WhatsApp-groep en een sterke aanwezigheid op sociale media, waar we met plezier praten over onze favoriete hobby en de nieuwste ontwikkelingen delen. Onze enthousiaste gemeenschap van Pokémon-liefhebbers is altijd bereid om hun kennis en passie te delen.

Dus, als je Pokémon-kaarten hebt die je wilt verkopen, kom langs bij Mojo Cards. We staan klaar om je te helpen en je een eerlijk bod te doen. Neem contact met ons op via info@mojocards.nl of kom langs in onze winkel. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken om jouw Pokémon-avontuur nog beter te maken.

 

ADRES:

Mojo Cards (onderdeel van PAN TUNG)
Korte Hengelosestraat 22

7511JB Enschede