Top 10 duurste kaarten van Pokemon Brilliant Stars

-
Top 10 duurste kaarten van Pokemon Brilliant Stars

Pokemon Sword & Shield 10 Brilliant Stars is de nieuwste toevoeging aan de Pokemon TCG in het Sword and Shield tijdperk, en het is inderdaad een van de beste tot nu toe. Het voegde een gloednieuw type kaart toe, Pokemon V Star. De hype rondom deze nieuwe soorten kaarten is op dit moment immens.

In deze blogpost laten we je de tien kaarten uit de uitbreiding zien die het momenteel erg goed doen, kortom de tien duurste kaarten uit de uitbreiding!

Let wel op: De prijs van de kaarten kan op verschillende sites verschillen, maar deze lijst heeft de kaarten niet alleen gerangschikt op basis van hun prijzen, maar ook op mogelijke langetermijnprijzen.


10. Sylveon V Max (character rare)

Check de actuele waarde van je Sylveon VMAX TG15/TG30 kaart

Eeveelutions hebben consequent geweldige illustraties in hun TCG-kaarten gekregen. De Sylveon V Max is een andere toevoeging. Het beschikt ook over Sylveon's trainer Valerie. De kaart wordt verkocht voor €25-30!


9.Galarian Zapdos V

Zapdos V is een underdog in deze lijst, niemand had verwacht dat het zo'n hoge waarde zou hebben, maar het is met een huidige waarde van bijna €30!

8. Arceus VStar


De Arceus VStar rainbow zal altijd herinnerd worden in de TCG, aangezien het een van de eerste VStar kaarten is die ooit is onthuld. De kaart op zich heeft misschien niet het beste Arceus artwork, maar het feit dat het een primeur is, heeft zijn prijs omhooggeschoten naar €40!

7. Umbreon VMax

Umbreon kaarten zijn altijd geliefd. Deze V Max Umbreon is gewoon weer een toevoeging aan de lijst met felbegeerde Umbreon-kaarten. Het beschikt ook over de trainer Karen, waardoor het nog leuker wordt. De kaart heeft een waarde van €40.

 

6. Galarian Moltres V

Moltres was altijd een een gewilde pokemon in de orginele series. maar nu hebben we ook de secret rare versie galarian molteres V en die ziet er zeker niet verkeerd uit deze kaart gaat momenteel boven de 405. Charizard V Full Art


Charizard V full art toont een aantal geweldige Charizard-kunstwerken en wordt verkocht voor ongeveer €45.


4. Arceus VStar (secret rare)

Arceus VSTAR (Secret) (184) - SWSH09: Brilliant Stars - Pokemon -  TCGplayer.com


De Arceus V Star weet een comeback te maken op deze lijst met een gouden Secret-variant ter waarde van €60. Er is ook een Secret Rainbow-variant die rond de €35 kost.

 

3. Arceus V alternative full art


Deze Arceus kaart is de belichaming van Arceus-kaarten; het heeft fenomenale illustraties die de kaart jarenlang relevant zullen houden. Bovendien is het een alternatieve kunstkaart die het nog waardevoller maakt. Verzamelaars betalen hier tussen de €60-80 voor.

 


2. Charizard VSTAR (secret rare)

Pokemon Brilliant Stars Single Card Ultra Rare Charizard VSTAR 174 Secret -  ToyWiz 


Naast de Arceus V Star is ook de Charizard V Star een van de eerste V Star-kaarten. De Secret Rainbow-variant gaat als een speer op de wederverkoopmarkt. De kaart is meer dan €180 waard en kan zelfs nog hoger stijgen als de voorraad daalt.1. Charizard V Alternate Art


Wat zijn er toch veel geweldige kaarten in deze Pokemon uitbreiding. Toch gaat er niets boven dit absoluut prachtige kunstwerk dat de Alt Art Charizard V is. Kijk er maar eens naar en laat de schoonheid even betoveren. De kaart wordt verkocht voor maar liefst €220!

Wat vind jij van Brilliant Stars tot nu toe?

 

 

 

 

 

Bestel jouw Pokemon Brilliant Stars producten:


2 comments

  • Bram

    Ik de rainbow charizard en ik was heel blij. Wie wilt hem komen begin prijs 150 euro die is mijn email. bram.van@leerling.de-verrekijker.be

  • Bram

    Ik de rainbow charizard en ik was heel blij. Wie wilt hem komen begin prijs 150 euro die is mijn email. bram.van@leerling.de-verrekijker.be


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022