Alles wat je moet weten over Pokemon Battle Region

-
Alles wat je moet weten over Pokemon Battle Region
Pokemon Battle Region is uitgebracht: alles wat je moet weten.

2022 begint uitstekend voor Pokemon TCG-verzamelaars. Brilliants Stars staat op het punt uit te komen en een gloednieuwe Japanse set. Battle Region, zal tegelijkertijd in Japan worden uitgebracht. In tegenstelling tot Brilliant Stars, richt de Battle Region-set zich meer op de Hisui-regio.

De Hisui-regio is de Sinnoh-regio van het verleden. De Brilliant Stars-uitbreiding heeft een naam die lijkt op de Sinnoh-remakes: Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl. De Battle Region-set bevat de Hisuian-starters, dus deze set legt meer nadruk op Pokemon Legends: Arceus en de Hisui-regio.

De Japanse markt zal ook twee gloednieuwe startdeck producten zien. Ze zullen respectievelijk worden opgenomen in de Lucario VStar en de Darkrai VStar. Omdat er de komende week zoveel producten uitkomen, hebben we besloten om de fans te informeren over waar ze hun geld op kunnen zetten.

Laten we eerst eens kijken naar de Battle Legion-set.

Battle Region uitgelegd

Battle legion is een semi-speciale set die op 25 februari 2022 op de Japanse markt is geïntroduceerd. De set wordt niet voor niets uniek genoemd; het heeft een aantal spannende nieuwe kaarttypes en een aantal geweldige chase kaarten.

In Japan wordt een normaal booster-pakket geleverd met 5 TCG-kaarten en een booster-doos heeft 30 pakketten. Voor Battle Legion is deze vergelijking een beetje veranderd, in plaats van 5 kaarten per pakket, zullen er 6 zijn, en in plaats van 20 pakketten in een boosterbox, zullen er slechts 20 packs zijn. Dit is vergelijkbaar met de Pokemon Legendary Heartbeat-set die een tijdje geleden is uitgebracht.

Battle Region heeft ook veel gemeen met de Legendary Heartbeat-set. Net zoals Legendary Heartbeat de Amazing Rare-kaarten introduceerde voor een korte run, zal de Battle Region-set het gloednieuwe kaarttype debuteren, de Sparkling Pokemon.

 

Shiny Pokémon Return to Pokémon TCG in 2022 As "Sparkling" Cards


Sparkling Pokemon zijn standaard Pokemon-kaarten, maar ze zijn krachtiger dan je gemiddelde Pokemon-basiskaarten. Niet alleen dat, je kunt maar 1 van deze kaarten per kaartspel hebben, wat hun kracht in evenwicht houdt. Deze Sparkling Pokemon hebben een duidelijk holografisch patroon, zoals je kunt zien in de afbeeldingen hierboven.

 


Andere opmerkelijke kaarten uit de set zijn de full art Pokemon-kaarten met de trainers, zoals Grachomp en Cynthia. De set bevat ook de Hisuiaanse starters in V- en V Star-formaten. Ze zijn als volgt -
Hisuian Typhlosion V, Hisuian Typhlosion V, Hisuian Decidueye, Hisuian Decidueye V Star, Hisuian Samurott V en Hisuian Samurott Vstar.

 

Moet je het kopen?

De set is uitstekend, en alles, maar ons geld is beperkt, en met zoveel opties die er zijn, is het logisch om op zoek te gaan naar een speciale Japanse set.

De Battle Region-set heeft veel voordelen, zoals we al zeiden; de sparkling Pokemon is misschien een van de dingen die alleen in deze set beschikbaar zal zijn. Bovendien heeft deze set slechts 67 kaarten voor de Secret Rares. Je kunt deze set dus heel gemakkelijk compleet maken met een minimum aan geld.

Het bevat ook de Hisuiaanse voorgerechten. Misschien wil je ze te pakken krijgen, vooral als je het leuk vond om Pokemon-legendes te spelen: Legends: Arceus. De Hisuian Starters vinden mogelijk een plaats in de Astral Radiance-set die een tijdje geleden is uitgelekt. Uiteindelijk is de beslissing aan jou, besteed je geld verstandig.

Pre-order beschikbaar op Mojocards.nl

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022