Top 10 duurste kaarten van Pokemon Japan - Time Gazer & Space Juggler

-
Top 10 duurste kaarten van Pokemon Japan -  Time Gazer & Space Juggler

Pokemon Time Gazer & Space Juggler wordt een geweldige uitbreiding van het Sword and Shield van de TCG, aangezien het de 10e van dit tijdperk is en het Pokemon Company er een aantal geweldige kaarten in stopt om deze fenomenale prestatie te vieren. De uitbreiding is nog niet uitgebracht, maar we weten dat het Japanse equivalent ervan is uitgebracht en Time Gazer en Space Juggler wordt genoemd. Die zijn een eerbetoon aan de twee legendes uit Pokemon Legends: Arceus, Dialga en Palkia.


De uitbreiding is uitgebracht in de stijl van het spel uit de hoofdreeks in een dubbele uitbreiding. Deze uitbreiding bevat een aantal fantastische kaarten, en aangezien we wat informatie hebben over de Japanse markten, hebben we besloten om een ​​lijst te maken van de 10 meest waardevolle kaarten uit de uitbreiding. Nu deze lijst niet in steen gebeiteld is, kunnen veel kaarten in de rankings, maar dit zijn de beste kaarten waarvan we denken dat ze veel geld waard zullen zijn!


10. Temple of Sinnoh - $14

Pokemon Trading Card Game s10P 087/067 UR Temple of Sinnoh (Rank A)
De Temple of Sinnoh full art gouden kaart is de stadionkaart waar elke TCG op dit moment naar op zoek is, het is niet alleen een zeer waardevolle kaart in de strijd, maar ziet er ook prachtig uit met dat goud erop, en het is een geweldige kaart om onze lijst te beginnen!


9. Full Art Adaman - $15

Adaman and Irida Secret Rares from "Time Gazer" and "Space Juggler!" - |  PokéBeach.com Forums
Full Art Adaman beschikt over een van de meest populaire personages uit Legends Arceus. De kaart heeft een geweldige illustratie waardoor het de $ 15 waard is die het vraagt!8. Gouden dubbele turbo-energie - $ 28

Pokemon Trading Card Game s10P 088/067 UR Double Turbo Energy (Rank A)
Turbo-energie is een geweldige kaart om op elk kaartspel te hebben, het is een favoriet onder de TCG-spelers geworden, vandaar de toevoeging aan deze lijst!


7. Dialga VStar - $ 30

Serebii.net TCG Time Gazer - #49 Origin Dialga VSTAR


De Gold Dialga V Star is op dit moment een van de meest populaire kaarten uit de set; het ziet er fantastisch uit in de gouden versie en is sinds de release een zeer speelbare kaart geworden, ik zie niet in waarom dit niet zal gebeuren. Ook in de Engelse versie!6. Alt Art Dialga V - $ 30

42 "Time Gazer" and "Space Juggler" Secret Rares! - | PokéBeach.com Forums
De alt art Dilaga ziet er fenomenaal uit en is een perfecte kaart in de strijd. De recente stijging van de populariteit van de Pokemon als gevolg van de Legends-game heeft deze kaart tot een populaire kaart op de markt gemaakt!5. Palkia V Star - $ 35

Serebii.net TCG Space Juggler - #23 Origin Palkia VSTAR


Palkia V Star is een V Star-kaart waar momenteel veel vraag naar is, en deze kaart is ook erg speelbaar, waardoor het een koopje is voor $ 35!4. Alt Art Palkia V - $ 35

42 "Time Gazer" and "Space Juggler" Secret Rares! - | PokéBeach.com Forums
De alt-art Palkia V heeft een aantal fantastische kunstwerken op de kaart; de achtergrond doet erg denken aan de kracht van Palkia, en de kaart ziet er gewoon geweldig uit!


3. Path to Peak Gold - $ 37

42 "Time Gazer" and "Space Juggler" Secret Rares! - | PokéBeach.com Forums
De gouden versie van Path to the peak heeft op internet de ronde gedaan vanwege zijn bruikbaarheid in de wedstrijd; er is veel vraag naar sinds de release.


2. Gardenia Full Art - $ 40

42 "Time Gazer" and "Space Juggler" Secret Rares! - | PokéBeach.com Forums
Op de tweede plaats hebben we de mooie Gardenia met een volledige kunstkaart die zeker veel grasdecks nog sterker zal maken in de TCG; veel spelers hebben interesse getoond in deze kaart op forums, en de prijs is daar slechts een gevolg van.

1. Irida Full Art - $ 150

Full Art Irida and Adaman Revealed in Japan! - PokemonCard
Irida is een van de nieuwste personages die is toegevoegd aan de Pokemon-familie via Pokemon Legends: Arceus. Haar karakter is goed ontvangen door de fans en daarom is haar kaart ook goed geaccepteerd. De volledige kunstversie van haar trainerkaart is een van de duurste uit de set. Hoewel er ook zeldzame regenboogversies beschikbaar zijn, komen ze niet in de buurt van de waarde van deze kaart!

Let op! Dit zijn de prijzen van de Japanse set "Time Gazer" & "Space Juggler". Prijzen kunnen per dag verschillen. Deze Pokemon kaarten komen hoogstwaarschijnlijk in Pokemon Sword & Shield 10 Astral Radiance. 

 

Wil je deze Pokemon Astral Radiance bestellen? Deze set komt 27 mei 2022 uit. 


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

EMPFOHLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
Blog

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
Blog

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
Blog

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
Blog

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022