Beste producten om te kopen uit de Pokemon GO Pokemon TCG Set!

-
Beste producten om te kopen uit de Pokemon GO Pokemon TCG Set!

Pokemon zal binnenkort een samenwerking uitbrengen tussen twee van zijn grootste franchises, namelijk de Pokémon GO mobiele game en de Pokemon TCG, in de vorm van een Pokemon TCG Pokemon GO-set! De set zal een soort eerbetoon zijn aan de Pokemon GO-game op mobiel. Pokemon is zelfs vandaag de dag een enorm populair spel en zal zeker een hype rond deze specifieke set creëren!

De set wordt officieel uitgebracht op 1 juli 2022, wat een paar maanden van ons  verwijderd is, waardoor je veel tijd hebt om te beslissen welke producten je uit de set wilt kopen of deze set zelfs in zijn geheel wilt overslaan. De laatste optie zal niet eens bij je opkomen. Ik weet dat omdat de set een aantal fenomenale kaarten bevat die in de toekomst zeker in waarde zullen stijgen.

De stralende kaarten, waar veel fans enthousiast over zijn, zijn kaarten met een speciale holofoil en de Pokemon erop zijn glanzende versies. Een dergelijke kaart is al onthuld; de Radiant Eevee-promotiekaart, die er op zijn zachtst gezegd fantastisch uitziet. En het is ook bevestigd dat een Charizard-, Blastoise- en Venusaur kaarten ook de shinies zullen bevatten!


Er is zo'n enorme hype rond deze starters-trio omdat ze allemaal glimmen. En ik weet dat we eigenlijk eens per jaar heel veel glimmende Charizard-kaarten krijgen. Maar dit is een heel trio, en alle kaarten zijn radiant; hoe vaak komt dat voor?! Bovendien zijn het stralende kaarten, wat alleen maar bijdraagt ​​aan hun totale waarde!

Dit zijn de drie achtervolgingskaarten die iedereen zal proberen te trekken voor de set van 78 kaarten (exclusief geheime zeldzame kaarten). Ook zijn er veel toffe en spannende producten uit de set onthuld. Als je iemand bent die één product van elk type koopt, geef je veel geld uit omdat er deze keer veel producten zijn.

Dus om u te ontdoen van het dilemma van het kiezen van de beste producten, hebben we een gerangschikte lijst gemaakt, waarin de beste producten worden gerangschikt in de volgorde waarin u ze zou moeten kopen. Dus laten we erop ingaan!

 


Radiant Eevee Premium Pokemon GO-collectie

Pokémon TCG: Pokémon Go expansion first cards revealed - Dot EsportsTrading Card Games Center | Pokemon GO Premium Collection Radiant Eevee


Dit is het product waarvan wij denken dat je het moet kopen als je over de middelen beschikt. Dit is het product dat je het meeste waar voor je geld geeft, het heeft een flink aantal boosterpacks, 8 om precies te zijn, en wordt ook geleverd met een Radiant Shiny Eevee Promo-kaarten en een Eevee-speelmat. De Radiant Shiny Eevee is een geweldige kaart en je moet er zeker voor gaan.

Bovendien heeft het 8 boosterpacks, wat je veel mogelijkheden geeft om ten minste één van de drie bovengenoemde chase kaarten te trekken, aangezien de set slechts 78 kaarten is!

 


Pokemon GO Special Collection

 

Deze speciale collecties bevatten één product voor elk type Pokemon GO-team dat er is. Dat geldt ook voor de teamleiders van het drietal. We weten ook dat deze de promokaarten voor de respectievelijke teamleiders bevatten die er gewoon fenomenaal uitzien, op zijn zachtst gezegd, het trio zal echt geweldig staan ​​in je verzameling.


Pokemon GO Elite Trainer Box 


De elite trainer box is waar we meest naar uit kijken. Niet alleen omdat de elite trainer box er heel mooi uit ziet, maar er zal ook een Mewtwo promo kaart bevatten. Er is al een enige tijd geweest dat Mewtwo zijn eigen reeks aan kaarten heeft. We verwachten dat deze set alle pijlen gaan richten op Mewtwo. 

Wat vind jij van de Pokemon GO set?


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

EMPFOHLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
Blog

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
Blog

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
Blog

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
Blog

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022