Top 5 Pokemon TCG kaarten met het meeste HP uit de base set!

-
Top 5 Pokemon TCG kaarten met het meeste HP uit de base set!

Top 5 Pokemon TCG-kaarten met de meeste HP uit de base set!

De originele Pokemon base set de meest begeerde TCG-set aller tijden. Het vormde niet alleen het toneel voor de toekomstige TCG-ondernemingen van de Pokemon Company, maar het slaagde er ook in om het trading cardformaat populair te maken bij een hele generatie!

Om eer te bewijzen aan deze geweldige set, hebben we besloten om een ​​top 5 lijst te maken van de kaarten met de hoogste HP in de base set. Dus zonder verder oponthoud, laten we er meteen mee aan de slag gaan!


5. Machamp (100 HP)

Machamp first edition base set

We beginnen onze lijst met Machamp, de enige Pokemon die elke vechtstijl op onze planeet onder de knie heeft. Met een HP van 100 kan deze slechterik veel schade oplopen voordat hij naar beneden gaat. En het past bij dit beest, want het ziet er ook uit als een geduchte vijand!

De Machamp kan behoorlijk wat schade aanrichten. Seismic Toss richt maar liefst 60 schade aan in één klap. Machamp is een tank, aangezien de tegenstander elke keer dat hij Machamp aanvalt met 10 HP wordt beschadigd, schade wordt aangericht, zelfs als Machamp onder staat en statuseffecten heeft of wordt uitgeschakeld.4. Gyarados (100 HP)

Gyarados first edition 

Vervolgens hebben we de angstaanjagende water-Pokemon, Gyarados. De enorme omvang van deze Pokemon, samen met zijn gedrag, is genoeg om je te vertellen hoe sterk hij zal zijn. Met een HP van 100 kan dit watertype lang standhouden in een gevecht!


De Gyarados-kaart heeft ook twee verschillende aanvalsopties. Beiden zijn niet zo sterk als die van Machamps, maar de benodigde energie is ook lager; vandaar dat Gyarados boven Machamp staat, ook al hebben ze dezelfde hoeveelheid HP.


3. Venusaur (100 HP) 

Check de waarde van je Venusaur uit de Base Set set


Op nummer drie uitkomen is een van de starters van Kanto. Venusaur staat op deze lijst met een HP van 100. Het is een tank in de TCG en ziet er zo uit. Venusaur wordt nauwelijks van de bank geslagen met zo'n dik lichaam.

De HP van Venusaur is slechts een deel van de vergelijking die Venusuar zo sterk maakt in de base set. Het heeft ook een behoorlijke aanval die 60 HP schade toebracht en een vaardigheid waarmee de betaler bij elke beurt één grasenergie kon hechten, waardoor plaats werd gemaakt voor meer gras-Pokemon.


2. Chansey (120 HP)


Chansey base set
Chansey is de assistent van de zuster joys en staat op de tweede plaats. Wanneer mensen aan de base set denken, is Chansey geen naam die in je opkomt, maar het is een van de meest begeerde Pokemon-kaarten uit de base set. Het is inderdaad een tank met maar liefst 120 HP; zijn vermogen en aanval verbeteren alleen de status van deze Pokemon.

De Chansey-kaart uit de Pokemon TCG is de op één na duurste Pokemon. De enige Pokemon die voor meer dan een Chansey gaat, is de iconische base set Charizard.


1. Charizard (120 HP)

Charizard first edition
En op nummer één hebben we de duurste Pokemon TCG-kaart aller tijden: de base set Charizard. De kaart is niet alleen de belichaming van Pokemon TG-collecties, maar het is ook een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in een TCG-gevecht!

Met een HP van wel 120 verslaat deze Pokemon iedereen op de strijdbank. De moderne Pokemon TCG-auto's hebben tonnen kaarten met HP die 120 kruist, soms zelfs 200, maar in de tijd van de base set was 120 HP echt veel.

Wil je meer informatie over de base set? Lees hier meer over de Pokemon base set en waarom deze zo geliefd is.


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022