Top 5 kaarten van Pokemon Sky Legends - Japanse set

-
Top 5 kaarten van Pokemon Sky Legends - Japanse set

Top 5 kaarten van Pokemon Sky Legends - Japans

Het tijdperk van de zon en de maan is misschien geëindigd, maar onze liefde voor de TCG-kaarten uit de set blijft tot op de dag van vandaag intact. De Pokemon TCG is een van de meest iconische kaartspellen ooit gemaakt en momenteel een van de meest beruchte hobby's die je kunt uitoefenen.

De Sky Legends-subset voor het Pokemon Sun and Moon-tijdperk werd een paar jaar geleden in Japan uitgebracht. De set kreeg inderdaad veel hype dankzij de toevoeging van de nieuw geïntroduceerde Tag Team Pokemon GX-kaarten waar destijds veel vraag naar was.

De subset heeft een heleboel geweldige kaarten toegevoegd met unieke vaardigheden en sterke aanvallen die inderdaad de sterkte van elk TCG-deck zouden hebben vergroot. Dus vandaag tellen we de top 5 kaarten van de Pokemon Sky Legends Japanse Sub Set af!


5. U-turn bord

JAPANESE Pokemon Card U-Turn Board 046/054 SM10b Sky Legend NM/M | eBay

U-turn bord stelt de spelers in staat om de kosten van de retraite voor de Pokemon met 1 te verlagen; het heeft deze kaart bijgevoegd, maar dat is het niet; wanneer deze kaart wordt weggegooid, komt de kaart terug in je hand, vandaar de naam u-turn-bord. Het is zeer krachtig als het correct wordt gebruikt!

De kaart blijft in je hand elke keer dat deze wordt weggegooid, waardoor je de kans krijgt om hem steeds opnieuw te spelen, wat je zeker een grote boost in het spel zal geven, vooral met kaarten zoals Audino met terugtrekkingskosten 1; deze kaart wordt echt handig.


4. Keldeo-GX

Amazon.com: pokemon card Keldeo GX - RR 036-173-SM12A-B Japan : Everything  Else

Dankzij het vermogen van de Keldeo-GX kan het alle effecten van aanvallen voorkomen, inclusief schade aan de Pokemon door de Pokemon GX- of Pokemon-EX-kaart van de tegenstander. Het kan twee prijskaarten opgeven als het wordt uitgeschakeld, maar geloof me, het is absoluut de moeite waard.

Met de aanval van 110 attack kun je snel beginnen met het uitspelen van kaarten. Met de tweede aanval kun je 50x schade aanrichten voor elk van de benched Pokemon van je tegenstander, wat behoorlijk oploopt. Zelfs de HP op Keldeo GX is behoorlijk indrukwekkend!


3. Froslass

Froslass (015) - Sky Legend | Cardmarket

Je kunt tot 7 attack counts op deze Pokémon plaatsen, en deze aanval doet 20x schade voor elke teller die je op deze manier speelt; deze stapelt zich zo snel op dat je de beste kaarten in het zon- en maantijdperk kunt KOEN. Met een stage 1 primaire kaart!


2. Rowlett & Alolan Exeggutor GX

Pokemon Card Japanese - Rowlet & Alolan Exeggutor GX RR 001/054 SM10b -  MINT | eBay

Dit is een van de beste kaarten in de set; voor nul energie, ja, NUL, je kunt in het kaartspel zoeken naar een kaart die evolueert uit 1 van je kaarten Grass Pokemon en deze op die Pokemon plaatsen om hem te evolueren. En als je in je deck hebt gezocht naar een fase 1 Pokemon, dan kun je in je deck zoeken naar een kaart die evolueert van die Pokemon en deze op die Pokemon plaatsen.

En de GX-beweging met 200 attack is slechts de kers op de taart!

1. Naganadel-GX

Pokemon Card Japanese - Naganadel GX RR 034/054 SM10b - MINT | eBay
Het vermogen op deze kaart is op zijn zachtst gezegd fenomenaal. Eenmaal tijdens je beurt kun je een Ultra-beest afleggen en drie kaarten uit je hand trekken. En met kaarten als Mysterious Treasure en Ultra Space kun je deze kaart moeiteloos doorzoeken.

Je kunt beast energy gebruiken om extra schade aan te richten en beast ring om te versnellen. En met een aanval die maar liefst 170 attack aanricht, kun je snel beginnen met het gemakkelijk uitschakelen van je tegenstanders!

Conclusie

De Sky Legends-subset in Japan heeft veel coole features aan het spel toegevoegd, en deze toplijst vat ze zo'n beetje samen. De kaarten werden gekozen op basis van hun nut in de strijd en hun waarde in de Pokemon TCG.


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022