Top 5 duurste Pokemon-promokaarten aller tijden!

-
Top 5 duurste Pokemon-promokaarten aller tijden!

In de loop der jaren heeft de Pokemon TCG miljarden kaarten uitgebracht. In deze zee van TCG-kaarten was er een kleine minderheid van promotionele kaarten. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit de kaarten die met één doel zijn gemaakt: het promoten van de Pokemon TCG via evenementen en wedstrijden die het Pokemon-bedrijf organiseerde.

Omdat deze kaarten aan slechts een klein aantal mensen werden uitgedeeld, werden ze inherent schaars bij de TCG. En zoals we weten, is alles wat zeldzaam is in de TCG ongetwijfeld veel geld waard, en dat is wat er gebeurde met oude Pokemon-promokaarten. Er zijn tonnen en tonnen Promo-kaarten die voor echt hoge prijzen worden verkocht.

Dus hebben we besloten om deze kaarten welverdiende liefde te geven en een lijst gemaakt van de 5 meest zeldzame en waardevolle promokaarten!

5. Pokemon Wereldkampioenschappen Promo nr. 2 Trainer


We beginnen onze lijst met de woedende gele elektrische Pokemon Pikachu en de kaart die is uitgedeeld aan de winnaars van het Wereldkampioenschap 2006 in Anaheim, Californië! Omdat de kaarten alleen aan de eigenaren werden uitgedeeld, zijn er maar drie, wat ze echt schaars en waardevol maakt!
De kaart is voor het laatst verkocht voor $ 110.000, wat gek is; zelfs de basissetkaarten van de eerste editie gaan niet zo veel!

4. Kangaskhan Family Event Trophy


Zoals de naam en het artwork van de kaart doen vermoeden, werd deze kaart gegeven aan een ouder-kindduo dat deelnam aan TCG-gevechten. Dit gebeurde tijdens een TCG-evenement in Japan in 1998, waardoor deze kaart echt oud is geworden. Er wordt aangenomen dat er op dit moment slechts 11 van dergelijke kaarten bestaan, waardoor ze een schaars goed zijn.
In oktober 2020 werd een kaart in PSA 10-staat verkocht voor $ 150.000! Aangezien er slechts 11 van dergelijke kaarten in de wereld zijn, kunt u verwachten dat deze prijs nog hoger zal stijgen!

3. Ishihara GX-promo (gesigneerd)


Dit is een kaart die niet veel mensen in handen hebben gekregen, aangezien deze kaart de CEO en president van het bedrijf zelf, Tsunekazu Ishihara, toont; de kaart werd uitgedeeld aan de topmanagers die in 2017 zijn verjaardag hadden bijgewoond. Naar verluidt zijn er slechts 30-60 kaarten zoals deze uitgedeeld, en veel van hen zullen nooit op een veiling worden aangeboden, neem ik aan!
Maar één beheerde pt wordt geveild en werd in 2021 verkocht voor $ 210.000; de hoge waarde van de kaart kwam van de ondertekening van Ishihara!

2. Blastoise Wizards of the Coast Presentatie Galaxy Star holo


Deze kaart is een van de zeldzaamste en meest unieke TCG-kaarten die je ooit in je leven zult zien, en terecht. Deze kaart was geen promokaart, en zelfs geen speelbare kaart, maar werd gemaakt in opdracht van Wizards of the coats en werd gebruikt als een voorbeeld dat in 1998 naar de winkel werd gestuurd om hen te laten zien hoe het product eruit zag.
En begrijp dit: er bestaan ​​slechts twee van deze kaarten, dus hun waardering is gewoon gek. Een van deze kaarten werd vorig jaar geveild en werd verkocht voor ongeveer $ 360.000!

1. Illustrator CoroCoro Comics Promo (Pikachu-illustratorkaart)


De meest waardevolle en zeldzame promokaart in de TCG is deze; de kaart werd in 1998 uitgedeeld aan de winnaars van een kunstwedstrijd. De kaart is sindsdien het magnum opus geweest in het verzamelen van Pokemon TCG-kaarten. De kaart werd consequent verkocht voor ongeveer $ 200.000, maar recente rapporten zijn waar, Logan Paul kocht deze kaart voor $ 6.000.000!
Ja, je leest het goed, 6 miljoen dollar! Logan Paul droeg de kaart zelfs naar zijn debuutwedstrijd in Wrestlemania!


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022