Top 10 VSTAR kaarten - voorjaar 2022

-
Top 10 VSTAR kaarten - voorjaar 2022

V Star-kaarten zijn een gloednieuwe toevoeging aan de Pokemon TCG en beloven het spel voor alle spelers in de gemeenschap op te fleuren. We hebben al een aantal V Star-kaarten in veel verschillende kaartspellen gespeeld, en naarmate de tijd verstrijkt, zullen we steeds meer van deze gloednieuwe V Star-kaarten in de TCG krijgen.

Er zijn in totaal 15 kaarten die in een of andere vorm zijn onthuld, en we kiezen de tien beste kaarten daaruit en rangschikken ook deze 10 kaarten. Dus laten we beginnen met aftellen met het getal 10!


10. Hisuian Decidueye

Serebii.net TCG Battle Region - #45 Hisuian Decidueye VSTAR
We beginnen onze lijst met een gloednieuwe Pokemon uit de Hisui-regio, Hisuian Decidueye. De V STAR-kaart voor deze Pokemon is onthuld. Met de kaart kan de speler kaarten trekken totdat hij 8 kaarten in zijn hand heeft. De kaart is sterk als hij correct wordt gebruikt, en het is een fase 1-kaart, dus je moet een level omhoog om hem te krijgen!



9. Hisuian Lilligant

Hisuian Lilligant VSTAR and Other Cards Revealed in Japan! - PokemonCard
Vervolgens hebben we een uitstekende kaart voor de grasdekken die er zijn, de Hisuian Lilligant doet 130 attack met drie energie, en wanneer je de energie die op deze pokemon is aangevallen terug in je hand neemt, doe je 100 meer attacks, dus een totaal van 230 dat is genoeg om ernstige schade aan te richten!


8. Lucario Vstar

Pokemon TCG Lucario VSTAR Premium Collection Box – Galactic Toys &  Collectibles


De Lucario V Star heeft een geweldige aanval die maar liefst 120 attack aanricht. Maar als de tegenstander een V-kaart voor je heeft, zal de Lucario een kolossale 240 attacks aanrichten!



7. Shaymin Vstar

Check de actuele waarde van je Shaymin VSTAR 014/172 kaart

De Shaymin V Star was een van de is V-sterren die voor het publiek werd uitgebracht, en velen hebben hem in hun decks verwerkt. De kaart doet maar liefst 120 attacks voor slechts twee energie, plus 40 meer voor elke prijskaart die de tegenstander heeft genomen; deze kaart doet het uitstekend in de late game.



6. Palkia Vstar

Serebii.net TCG Space Juggler - #23 Origin Palkia VSTAR

De Palkia VStar doet een minuscule 60 attacks voor twee energieën. Maar het voegt 20 meer toe voor elke benched Pokemon in het spel, dus als jij en je tegenstander elk 5 benched Pokemon hebben, doet de laatste aanval 260 attacks!



5. Dialga Vstar

Serebii.net TCG Time Gazer - #49 Origin Dialga VSTAR

De Dialga VStar heeft een aantal ongekende aanvallen voor ons in petto. De hoofdaanval richt 40 attacks aan voor kleurloze energie en 40 meer voor elke bevestigde metaalenergie. Bovendien kan de V Star-kracht 220 attack aanrichten voor 5 energie, maar je kunt nog een keer rennen, wat het tij van het spel echt kan keren!



4. Hisuian Samurott

Serebii.net TCG Battle Region - #53 Hisuian Samurott VSTAR
Hisuain Samurott doet 110 attack voor 2 energy's, wat niet de beste is voor deze lijst. Maar de aanvallen voegen 110 extra attacks toe als je tegenstander Pokemon een schadeteller heeft, dus in totaal 220!


3. Hisuian Typhlosion Vstar

Serebii.net TCG Battle Region - #29 Hisuian Typhlosion VSTAR
Typhlosion heeft een waanzinnige V Star-kracht; voor één energie, als je tegenstander-pokemon precies 4 schadetellers heeft, wordt hij uitgeschakeld! Bovendien is de hoofdaanval ook erg goed, hij doet 180 attack voor drie energie en legt drie schadetellers op de Pokémon op de bank van de tegenstander.



2. Arceus Vstar

Check de actuele waarde van je Arceus VSTAR 123/172 kaart
Arceus doet een enorme 200 attacks voor twee energy's! Bovendien mag je zoeken naar 3 basisenergieën en deze aanvallen op V-kaarten op elke gewenste manier. De Arceus-kaart doet het geweldig sinds de release.




1. Darkrai Vstar

Starter set VSTAR Lucario / VSTAR Darkrai Officially Revealed |  PokeGuardian | We Bring You the Latest Pokémon TCG News Every Day!


De Darkrai V Star is een van de meest populaire V Stars in Japan; het is de hoofdaanval die een basis van 30 schade aanricht voor twee kleurloze energie en een extra 30 voor elke dark energy die aan je Pokemon is gekoppeld.

Welke Vstar kaart vind jij het mooist? 


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022