Alles wat je moet weten over Pokemon Fusion Strike!

-
Alles wat je moet weten over Pokemon Fusion Strike!

TPCI heeft officieel Fusion Strike onthuld! We hebben de setnaam een ​​paar weken geleden onthuld - deze zal op 12 november 2021 uitkomen. 

Mew VMAX is de ster van de set en zal een voorbeeld zijn van de nieuwe Fusion-stijl. In hun officiële beschrijving staat dat Fusion Pokemon niet gebonden is aan een specifieke gevechtsstijl. In plaats daarvan nemen ze de sterke punten van elke strijdstijl ter wereld en versmelten ze tot een nieuwe. Deze onstuitbare Fusion Battle Style draait helemaal om synergie en is gericht op het versterken van je Pokemon en tegelijkertijd het verzwakken van de Pokemon van je tegenstander. Mogelijk krijgen we in de Engelse versie ook Mew V en Mew VMAX. 

Fusion Strike inhoud:

Kaarten

mew v max

Booster Box

Fusion Strike booster box kopen

Dit zal de Fusion Strike Booster Box uit komen te zien. 

Elite Trainer Box

Fusion Strike Elite Trainer Box

Fusion Strike 3 Booster Blisters

De Fusion Strike zal de kleuren paars en roze hebben, Pokémon met de Fusion Strike Style hebben vaak aanvallen die gericht zijn op teamwerk en versterken het idee van kracht in aantallen, aangezien Fusion Strike Pokémon over het algemeen profiteren wanneer andere Pokémon met deze Battle Style in het spel zijn. Bovendien verschijnt Fusion Strike Style op Trainer- en Special Energy-kaarten, die de neiging hebben om Pokémon van die specifieke Battle Style te helpen en spelers in staat te stellen een Fusion Strike Style-deck te bouwen.

Aangekomen in booster packs, Elite Trainer dozen, en speciale collecties, Sword & Shield-Fusion Strike bevat 25 Fusion Strike kaarten zoals Mew VMAX, genesect V en Hoopa V . Daarnaast kunnen Trainers spelen met de volgende kaarten:

  • 20 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V
  • Acht Pokémon VMAX
  • 20 Trainer-kaarten en zeven full-art Supporter-kaarten
  • Eén speciale energiekaart

Trainers die vóór de lancering met de uitbreiding willen spelen, kunnen dit doen met de Sword & Shield—Fusion Strike Build & Battle Box, verkrijgbaar via hun lokale deelnemende Pokémon TCG-dealer vanaf 30 oktober 2021. The Sword & Shield—Fusion Strike Build & Battle Box bevat vier Sword & Shield-Fusion Strike- boosterpakketten; een Evolution-pakket van 23 kaarten met sleutelkaarten van huidige en eerdere sets, waaronder een van de vier alternatieve kunst-promokaarten; en een tipblad voor dekbouw. Bovendien wordt het Sword & Shield-Fusion Strike Build & Battle Stadium gelanceerd op 26 november 2021 en wordt het nog gemakkelijker om in de gameplay voor twee spelers te springen door twee Sword & Shield-Fusion Strike Bouw- en gevechtsdozen, vier extra Sword & Shield-Fusion Strike- boosterpakketten en 121 energiekaarten, verschillende Pokémon TCG-accessoires en een opbergdoos.

Bron: Pokebeach.com

Hopelijk weten we binnenkort meer over Fusion Strike en de mogelijke overzicht van deze set.

Hierbij aantal secret rares van de Japanse Fusion Strike kaarten:

Fusion Strike is nu verkrijgbaar! 


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022