Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

-
Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

Bijna iedereen in Nederland heeft wel eens van Pokémon kaarten gehoord. En dat is geen wonder: Dit razend populair spel bestaat al sinds 1996 en is medio 2020 nog steeds het populairste strategische kaartspel van heel Europa. Door de combinatie van speciaal ontworpen kaarten met een diepgaande speelstijl is het spel voor iedereen wel wat te bieden. Het komt dan ook vaak voor dat zowel ouders als kinderen met Pokémon kaarten spelen, en het spel kent professionele internationale toernooien voor verschillende leeftijdscategorieën. Ben jij benieuwd hoe u dit spel het nu beste kan spelen? In dit artikel leggen wij precies uit hoe je dit spel moet spelen, wat je nodig hebt om goed te kunnen spelen en wat de beste producten zijn voor een beginnend speler. Wij van MojoCards zijn de expert op het gebied van Pokémon kaarten in Nederland. Op onze webshop vind je verschillende producten voor iedereen die met Pokémon kaarten wil spelen, van beginners die hun eerste kaarten willen kopen tot veteranen die hun collectie uit willen breiden.

Hoe speel je het Pokémon TCG?

Pokémon TCG (Pokémon Trading Card Game) is een spel dat gebaseerd is op het verzamelen, ruilen en spelen met verschillende kaarten van de gelijknamige tv-serie en spellenreeks. Met deze Pokémon kaarten kan je een tweepersoonsspel spelen. In dit spel win je zodra je 6 prijskaarten hebt gewonnen die in het begin van het spel apart worden gelegd uit het spel. Je wint ook als iedere Pokemon van de tegenstander is uitgeschakeld. In deze video wordt uitgelegd hoe het exacte spel te werk gaat. Of lees meer over de regels op de officiële Pokémon site. [Embeded video link:] Daarnaast zit in bijna alle Pokémon kaarten producten een Nederlandstalig instructieboek dat het spel stap voor stap uitlegt. Straks meer.

Aan tafel of Pokémon TCG online spelen

Er zijn tegenwoordig twee verschillende manieren om met Pokémon kaarten te spelen. Zo kan je het Pokémon TCG met fysieke kaarten spelen, maar is er ook een Pokémon TCG online computerspel. Het mooie hiervan is dat je niet tussen de twee hoeft te kiezen. Wil jij Pokémon kaarten kopen, neem dan hier eens een kijkje voor ons complete aanbod.

Dit zijn de beste producten om mee te beginnen

Iedere speler heeft een deck van 60 Pokémon kaarten nodig om te kunnen spelen. Daarnaast gebruikt men speciale fiches om het verloop van het gevecht aan te geven, zodat duidelijk is hoeveel schade een aanval van een Pokémon heeft gedaan. Vaak worden deze kaarten in speciale hoesjes gedaan om ze niet te beschadigen tijdens het spelen. Er zijn verschillende producten die wij aanbevelen voor beginners:

Een Elite trainer box

In deze box zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen. Het bevat: - 8 pakjes met Pokémon kaarten - Een pakket met energie kaarten - Fiches en dobbelstenen voor gebruik tijdens het spel - 65 kaarthoesjes om je kaarten in veilig te houden - Een starter gids - Een code om in Pokémon TCG Online te gebruiken Dit is de perfecte combinatie met alles wat een speler nodig heeft om te beginnen met spelen. Het is vervolgens uit te breiden met bijvoorbeeld onze bundels.

Pokemon kaarten kopen via MojoCards bundels

Voor spelers die graag hun collectie uit willen breiden, maar liever niet de dure pakjes met Pokémon kaarten kopen willen in de winkel, bieden wij onze unieke bundels. Dit zijn bijvoorbeeld 50 of 100 verschillende kaarten met vaak een gegarandeerde zeldzame Pokémon GX, EX of V kaart. Een perfecte manier om iedere speler blij te maken met speelbare kaarten die ook nog eens heel gaaf eruit zien. Dit is het product dat wij van MojoCards graag hadden willen kopen toen wij beginnende spelers waren.

Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Top 10 duurste Pokemon 1st edition-base set kaarten in 2022
news

Top 10 duurste Pokemon 1st edition-base set kaarten in 2022

Top 10 duurste Pokemon 1st edition- Base set kaarten in 2022 De base set wordt geliefd door de...
Jan 15, 2022
Pokemon kaarten boxen releases januari 2022
news

Pokemon kaarten boxen releases januari 2022

Ten eerste de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ook The Pokémon Company heeft nieuwe boxen die eindelijk...
Jan 11, 2022
Wat is de Pokemon base set?
news

Wat is de Pokemon base set?

Als je onlangs kennis hebt gemaakt met de Pokemon TCG, heb je de term Pokemon Base Set misschien...
Jan 09, 2022
Alles over Pokemon Sword & Shield 10.5 (zomer editie?!)
news

Alles over Pokemon Sword & Shield 10.5 (zomer editie?!)

Een "Sword & Shield 10.5"-set wordt op 17 juni 2022 in het Engels uitgebracht! Dit betekent dat het weer...
Jan 03, 2022