Top 5 meest waardevolle Pokemon kaarten uit Chilling Reign

-
Top 5 meest waardevolle Pokemon kaarten uit Chilling Reign

Top 5 meest waardevolle Pokemon TCG-kaarten uit Chilling Reign set!

190 kaarten maakten deel uit van de Pokemon Sword and Shield Chilling Reigns Set; nu dat zijn veel kaarten om uit te kiezen. Vooral als zoveel van deze kaarten fenomenale artistieke ontwerpen hebben. Serieus, de huiveringwekkende regeert-set is misschien wel de meest begeerde moderne Pokemon TCG-sets.

De set bevat zoveel legendarische kaarten die waardevol zijn en nu voor honderden dollars kunnen worden verkocht, wat op zijn zachtst gezegd gewoon gek is. Dus vandaag hebben we geprobeerd de lijst met de meest waardevolle of de belangrijkste CHASE-kaarten in de set samen te vatten.

De lijst is gebaseerd op actuele waarden van verschillende bronnen zoals eBay, TCGplayer.com, enz. De prijzen kunnen een beetje afwijken, maar de status van de kaart zou je een goed idee moeten geven van welke kaart waardevoller is.

Galarian Zapdos


5. Galarian Zapdos V alternatieve kunst (prijs: $ 65-110)

De Galarian Zapdos is een regionale variant van de originele Zapdos uit de originele Pokemon-regio, d.w.z. de Kanto-regio. In tegenstelling tot de Kanto Zapdos is de Galarian Zapdos veel kleurrijker, de oranje en zwarte kleuren op zijn lichaam zien er gespannen uit en passen heel goed bij de Pokemon.

Maar de kleur van de Pokemon maakt de kaart niet zo waardevol, het roadrunner-thema dat te zien is in deze Alt Art-kaart is zeldzamer. Dat gezegd hebbende, de Alt-art-kaarten hebben de reputatie geweldige ontwerpen te maken, en deze is geen uitzondering. De kaart wordt online voor honderden dollars verkocht!

Snorlax
4. Gouden Snorlax (prijs: $ 120-150)

De Gold Snorlax lijkt misschien een onwaarschijnlijke vermelding op deze lijst omdat hij niet het beste ontwerp in de set heeft. Dat gezegd hebbende, de TCG is een rare ruimte, je weet niet welke kaart plotseling in waarde kan stijgen. De Gold Snorlax is eenvoudig, maar toch vrij zeldzaam en verzamelbaar.


3. Galarian moltres V Alternate Art (prijs: $ 110-155)

De volgende op de lijst is een van de vogels van het Galarian Legendarische vogelstrio, Moltres, Galarian Moltres, om precies te zijn. Het edgy thema waarmee het legendarische vogeltrio voor Galar in een nieuw jasje werd gestoken, zet zich voort in het ontwerp van Moltres en is hier nog belangrijker.

Als je alleen maar naar de kaart kijkt, kan iedereen zien dat het de komende jaren een zeldzaam juweeltje zal worden. Dus als je een serieuze verzamelaar bent, mis deze kaarten dan niet, want hun waarde zal over een paar jaar alleen maar stijgen.


2. Shadow Rider Cayrex Vmax geheim zeldzaam (Prijs: $ 110-130)

De Shadow Rider Cayrex Vmax Secret Rare is een van de meest begeerde kaarten in de set. En het is slechts een van de vele Calyrex-kaarten in de set die verzamelbaar zijn. Toen de set voor het eerst werd uitgebracht, werd deze kaart voor meer dan 150 dollar op eBay verkocht.

Hoewel nadat meerdere kaarten de markt overspoelden, de prijs daalde. Maar het is nog steeds ongeveer $ 110-130, dus het zou een geweldige aantrekkingskracht zijn.

1. Blaziken Vmax Alt Art (prijs: $ 125-180)

Eindelijk hebben we de nummer één plek bereikt, die is gereserveerd voor de almachtige Blaziken Vmax Alternate Art-kaart. Er is iets aan het ontwerp van Blaziken in deze kaart dat zo aanlokkelijk is voor de verzamelaars die er zijn.


Blaziken is om te beginnen een favoriet bij de fans; combineer het met een super cool ontwerp en pose, en je krijgt een kaart die jarenlang zal worden aanbeden. De kaart omarmt de martial arts-inspiratie van de Pokemon. Het gaat nog een stap verder in het leveren van een Alt Art-kaart die de meest begeerde kaart van de Chilling Reigns-set is geworden!

 


Laat een reactie achter

Plaats een notitie. Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

AANBEVOLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022