Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

-
Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

Bijna iedereen in Nederland heeft wel eens van Pokémon kaarten gehoord. En dat is geen wonder: Dit razend populair spel bestaat al sinds 1996 en is medio 2020 nog steeds het populairste strategische kaartspel van heel Europa. Door de combinatie van speciaal ontworpen kaarten met een diepgaande speelstijl is het spel voor iedereen wel wat te bieden. Het komt dan ook vaak voor dat zowel ouders als kinderen met Pokémon kaarten spelen, en het spel kent professionele internationale toernooien voor verschillende leeftijdscategorieën. Ben jij benieuwd hoe u dit spel het nu beste kan spelen? In dit artikel leggen wij precies uit hoe je dit spel moet spelen, wat je nodig hebt om goed te kunnen spelen en wat de beste producten zijn voor een beginnend speler. Wij van MojoCards zijn de expert op het gebied van Pokémon kaarten in Nederland. Op onze webshop vind je verschillende producten voor iedereen die met Pokémon kaarten wil spelen, van beginners die hun eerste kaarten willen kopen tot veteranen die hun collectie uit willen breiden.

Hoe speel je het Pokémon TCG?

Pokémon TCG (Pokémon Trading Card Game) is een spel dat gebaseerd is op het verzamelen, ruilen en spelen met verschillende kaarten van de gelijknamige tv-serie en spellenreeks. Met deze Pokémon kaarten kan je een tweepersoonsspel spelen. In dit spel win je zodra je 6 prijskaarten hebt gewonnen die in het begin van het spel apart worden gelegd uit het spel. Je wint ook als iedere Pokemon van de tegenstander is uitgeschakeld. In deze video wordt uitgelegd hoe het exacte spel te werk gaat. Of lees meer over de regels op de officiële Pokémon site. [Embeded video link:] Daarnaast zit in bijna alle Pokémon kaarten producten een Nederlandstalig instructieboek dat het spel stap voor stap uitlegt. Straks meer.

Aan tafel of Pokémon TCG online spelen

Er zijn tegenwoordig twee verschillende manieren om met Pokémon kaarten te spelen. Zo kan je het Pokémon TCG met fysieke kaarten spelen, maar is er ook een Pokémon TCG online computerspel. Het mooie hiervan is dat je niet tussen de twee hoeft te kiezen. Heel veel producten op MojoCards worden namelijk geleverd met een speciale code om de gekochte kaarten ook online te gebruiken. Wil jij Pokémon kaarten kopen, neem dan hier eens een kijkje voor ons complete aanbod.

Dit zijn de beste producten om mee te beginnen

Iedere speler heeft een deck van 60 Pokémon kaarten nodig om te kunnen spelen. Daarnaast gebruikt men speciale fiches om het verloop van het gevecht aan te geven, zodat duidelijk is hoeveel schade een aanval van een Pokémon heeft gedaan. Vaak worden deze kaarten in speciale hoesjes gedaan om ze niet te beschadigen tijdens het spelen. Er zijn verschillende producten die wij aanbevelen voor beginners:

Een Elite trainer box

In deze box zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen. Het bevat: - 8 pakjes met Pokémon kaarten - Een pakket met energie kaarten - Fiches en dobbelstenen voor gebruik tijdens het spel - 65 kaarthoesjes om je kaarten in veilig te houden - Een starter gids - Een code om in Pokémon TCG Online te gebruiken Dit is de perfecte combinatie met alles wat een speler nodig heeft om te beginnen met spelen. Het is vervolgens uit te breiden met bijvoorbeeld onze bundels.

Pokemon kaarten kopen via MojoCards bundels

Voor spelers die graag hun collectie uit willen breiden, maar liever niet de dure pakjes met Pokémon kaarten kopen willen in de winkel, bieden wij onze unieke bundels. Dit zijn bijvoorbeeld 50 of 100 verschillende kaarten met vaak een gegarandeerde zeldzame Pokémon GX, EX of V kaart. Een perfecte manier om iedere speler blij te maken met speelbare kaarten die ook nog eens heel gaaf eruit zien. Dit is het product dat wij van MojoCards graag hadden willen kopen toen wij beginnende spelers waren.

AANBEVOLEN

Productindeling gewijzigd
News

Productindeling gewijzigd

Voorheen werden de producten apart verdeeld in 20 kaarten, 20 kaarten inclusief foils of EX kaarten, 50 kaarten,...
Oct 09, 2020
[NIEUW!] Nieuwe Pokémon- en Yu-Gi-Oh! bundels verkrijgbaar
News

[NIEUW!] Nieuwe Pokémon- en Yu-Gi-Oh! bundels verkrijgbaar

Voorheen hadden we 50 of 100 kaart bundels verkrijgbaar op onze webshop. Sinds een tijdje terug hebben we...
Oct 01, 2020
Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?
News

Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen?

Hoe kan je met Pokémon kaarten spelen? Bijna iedereen in Nederland heeft wel eens van Pokémon kaarten gehoord....
Sep 17, 2020
De beste Pokémon kaarten om te kopen in 2020
News

De beste Pokémon kaarten om te kopen in 2020

De beste Pokémon kaarten om te kopen in 2020 Er zijn in 2020 veel verschillende Pokémon kaarten producten...
Sep 17, 2020