Waar koop je Pokémon kaarten?

Ben je op zoek naar toffe Pokemon kaarten? Maar vind je het moeilijk om een betrouwbare shop te vinden? Wij van Mojocards.nl zijn bekend van Enzo Knol 2 en TikTok. Hebben vele klanten blij gemaakt met authentieke Pokemon kaarten. Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden* m.u.v. de pre-orders.  

Losse Pokémon kaarten kopen

Boosters en giftsets zijn tegenwoordig overal te koop. Van speelgoedwinkels tot spellenwinkels, iedereen doet mee aan de Pokémon kaarten rage. Dat is niet gek, Pokémon is altijd populair geweest. Voornamelijk na de samenwerking met McDonald's. Toch zijn er maar weinig plekken in Nederland waar je losse Pokémon GX, EX, V en Vmax kaarten kopen kan.

Daarom helpt MojoCards dagelijks verzamelaars uit alle omstreken door de beste, nieuwste en leukste Pokémon producten te leveren. Koop jij nu nog boosters, dan krijg je vaak heel veel kaarten waar je niks aan hebt. Want wat heb je aan die honderdste energiekaart? Wij bieden o.a. speciale bundels waarmee je precies krijgt wat je zoekt, en vooral: niet de kaarten die je niet meer nodig hebt. 

Pokémon kaarten bundels kopen

We hadden het er net al over, onze razend populaire Pokémon kaarten bundels. Het is een van de enige manieren om in Nederland Pokémon kaarten te kopen buiten de willekeurige boosters om. Er zitten namelijk heel veel kaarten in een booster, waar jij helemaal niks aan hebt. Neem een kijkje tussen onze verschillende bundels en kies degene die je wil. Klik hier om onze bundels te bekijken. 

Waarom je voor MojoCards kiest

1.   Razendsnelle bezorging 

Als je nieuwe Pokémon kaarten koopt, dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee spelen. Daarom geldt het bij ons: vóor 15.00 uur besteld, vandaag meteen verzonden (m.u.v. pre-orders & weekend).

alle andere producten rekenen wij het vaste lage tarief van €5,95. Bestel je voor meer dan €250? Dan versturen we jouw bestelling gratis binnen Nederland! 

2.   Hoge kwaliteit kaarten 

Veel amateurverkopers versturen soms Pokémon kaarten bundels met beschadigde kaarten of zelfs neppe kaarten. Door jouw speel- en ruilkaarten te kopen via MojoCards ben je ervan gegarandeerd dat je de hoogste kwaliteit kaarten krijgt. Wij garanderen onze kaarten en producten altijd met een kritisch oog, dus je bent er zeker van dat je feilloze kaarten krijgt.

3.   Gemakkelijk en veilig online betalen

Online Pokémon kaarten kopen in bijvoorbeeld Enschede was nog nooit zo makkelijk. Doe de producten die jij wilt kopen in je winkelmandje en reken eenvoudig af met online bankieren. Wij ondersteunen alle gangbare betaalmethodes zoals iDeal, BanContact of PayPal. Het is zelfs mogelijk om pas achteraf te betalen dankzij onze samenwerking met Klarna.

4.   Voor fans, door fans

MojoCards is niet zomaar een online winkel die Pokémon kaarten en Yu-Gi-Oh kaarten verkoopt. MojoCards is namelijk opgericht uit liefde voor kaartspellen. Er zijn namelijk maar heel weinig manieren om in Enschede en eigenlijk in heel Nederland Pokémon kaarten en Pokémon kaarten bundels te kopen. Heb je een vraag? Stuur ons dan een berichtje naar info@mojocards.nl. Wij hebben niet alleen de producten maar ook de expertise om je persoonlijk bij te staan. 

5.   Giveaway, kortingen, gratis producten en meer!

 Houd onze social media kanalen goed in de gaten, want wij hebben vaak speciale aanbiedingen. Zo organiseren wij giveaways van de nieuwste producten, hebben wij thematische kortingen en krijg je soms gratis extra producten of Pokémon kaarten bij jouw bestelling.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat ons assortiment steeds groter wordt. Zo vind je op onze site alles wat je nodig hebt om Pokémon TCG te spelen en verzamelen, van boxen tot verzamelmappen.