Pokemon TCG toernooi Enschede

Mojo Cards Enschede is een leuke ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in Pokemon TCG-toernooien. We bieden een plek om dagelijks casual of competitief te spelen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, Mojo Cards Enschede heeft een toernooi dat past bij jouw speelstijl. Het personeel is deskundig en vriendelijk en ze zijn altijd blij om al je vragen te beantwoorden. De sfeer is gastvrij en ondersteunend, en je zult merken dat de andere spelers ook vriendelijk en behulpzaam zijn.

Een van de leukste dingen aan de toernooien van Mojo Cards Enschede zijn de prijzen. We bieden momenteel booster packs aan voor de deelnemers. De winnaar krijgt extra's. Dus je hebt altijd iets om voor te spelen. De prijzen zijn een geweldige stimulans om te blijven spelen en ze voegen extra spanning toe aan de onze toernooien

Mojo Cards Enschede een must-visit-bestemming voor elke Pokemon TCG-liefhebber. De toernooien zijn goed georganiseerd, het personeel is vriendelijk en deskundig en de prijzen zijn geweldig.

Kortom, je bent van harte welkom bij Mojo Cards store in Enschede! 

Datums:

1) Elke donderdagavond om 18:00 uur. Mail naar info@mojocards.nl als je voor het eerst komt bezoeken of wil deelnemen

 

Adres: Korte Hengelosestraat 22 in Enschede

Deelnamekosten: 5-7 euro.