Wat zijn Pokemon V-union kaarten?

-
Wat zijn Pokemon V-union kaarten?

Pokemon TCG V-union premium verzamelboxen, alles wat je moet weten!

Het was een geweldig jaar voor niet alleen de Pokemon TCG, maar de Pokemon Franchise als geheel. De Franchise viert zijn 25-jarig bestaan, en ze laten geen middel onbeproefd! Van nieuwe game-aankondigingen tot nieuwe en opwindende TCG-collecties, Pokemon houdt het dit jaar niet tegen. We krijgen dit jaar veel verzamelbare Pokemon-kaarten en veel nieuwe en opwindende sets die je zeker aan je verzameling moet toevoegen als je het serieus meent. Pokemon zal de komende maanden ook nieuwe trainerboxen uitbrengen. Een van die unieke collecties is onlangs in het Westen uitgebracht, de Pokemon V-Union Special Collection. Velen vergelijken de doos met de standaard V-boxset vanwege de namen. Maar beide sets zijn verschillend van elkaar, en ze zijn ook anders geprijsd. De Pokemon V-Union special collections set is een van de meest begeerde releases van dit jaar. Sinds de Japanse versie is uitgebracht, hebben fans in het Westen gespannen gewacht op de release. Dus als je meer wilt weten over wat er in de doos zit en waar het over gaat, ben je op de juiste blog beland. Dus zonder verder oponthoud, laten we erin duiken! In deze blog bespreken we alle spullen die in de doos zitten, of het de moeite waard is om te kopen of niet, en de verzamelwaarde.

Wat zijn V-Union-kaarten?

Voordat we beginnen met het bespreken van de inhoud van de doos, is het essentieel om alle ophef erover uit te leggen. Wat zijn de V-union-kaarten en waarom zou je de moeite nemen om ze in je kaartspel of verzameling te krijgen. Want eerlijk gezegd kost de box meer dan de V-boxset. De V-Union is een enkele krachtige kaart die is opgesplitst in vier verschillende kaarten. Dus als je de stukjes als een puzzel in elkaar legt met behulp van Professor Burnet die ook in de doos zit, krijg je de V-Union-kaart. Vanaf nu zijn er drie verschillende V-union-boxsets, één met een V-Union Grreninja, V-Union Zacian en V-Union Mewtwo.

Kortom: V-Unions zijn vier kaarten die samenkomen om één grote, ultrakrachtige Pokemon te worden, met meerdere vaardigheden en aanvallen om ze tot formidabele, flexibele monsters te maken.

 V Union

Wat krijg je in de speciale V-Union-collectie?

Nu we weten wat de V-union-kaart eigenlijk is, laten we eens kijken wat de doos bevat. Het pakket wordt uiteraard geleverd met de V-Union-kaart. Toch, afhankelijk van welke doos je kiest, zal de kaart anders zijn; onthoud dat deze promokaarten in vier worden gesplitst! Afgezien daarvan krijgen we ook 4 Pokemon TCG Booster-Packs, een codekaart voor Pokemon Trading Card Game Online, 1 supporterkaart met de enige echte Professor Burnett en een extra grote V-union-kaart (deze oversized kaart is anders dan de V-Union-kaart die in vieren is gesplitst) De oversized kaart is een geweldige aanvulling op de set. Het boosterpakket heeft ook Evolving Skies, Chilling Reign, Sword and Sheild en Vivid Voltage-packs.

 

V-Union vs. V Speciale collectie

Er zijn veel vergelijkingen tussen de Pokemon V-boxen, zoals de Dragonite V, bijvoorbeeld, en de nieuwe Pokemon V-Union-boxen die er zijn. De V-Union-boxen zullen een V-Union-kaart bevatten als het belangrijkste verkoopargument. En beide boxsets hebben ook nog een Jumbo-kaart, dus dat is fijn.

 

Is de speciale collectie van V-Union de moeite waard?

Dat is een goede vraag, maar als je kijkt naar de waarde van de V-Union-promokaart, begrijp je de prijspunten. Afgezien van de promokaart, krijg je ook een extra grote kaart die gewoon geweldig is om te zien.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Top 10 duurste Pokemon 1st edition-base set kaarten in 2022
news

Top 10 duurste Pokemon 1st edition-base set kaarten in 2022

Top 10 duurste Pokemon 1st edition- Base set kaarten in 2022 De base set wordt geliefd door de...
Jan 15, 2022
Pokemon kaarten boxen releases januari 2022
news

Pokemon kaarten boxen releases januari 2022

Ten eerste de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ook The Pokémon Company heeft nieuwe boxen die eindelijk...
Jan 11, 2022
Wat is de Pokemon base set?
news

Wat is de Pokemon base set?

Als je onlangs kennis hebt gemaakt met de Pokemon TCG, heb je de term Pokemon Base Set misschien...
Jan 09, 2022
Alles over Pokemon Sword & Shield 10.5 (zomer editie?!)
news

Alles over Pokemon Sword & Shield 10.5 (zomer editie?!)

Een "Sword & Shield 10.5"-set wordt op 17 juni 2022 in het Engels uitgebracht! Dit betekent dat het weer...
Jan 03, 2022