Top 5 vreemdste kaarten in de geschiedenis van Pokemon

-
Top 5 vreemdste kaarten in de geschiedenis van Pokemon

De Pokemon TCG is al tientallen jaren een geweldige game; er zijn op dit moment meer dan 900 Pokemons en er worden er steeds meer aan toegevoegd; het zal stom van me zijn om te zeggen dat Pokemon illustrators bijna geen ideeën meer hebben om nieuwe kaarten te maken. Maar op een tijdlijn die lang genoeg is (die Pokemon al meer dan 20 jaar heeft!), Zijn er ongetwijfeld kaarten die, hoe moet ik dit zeggen, vreemd uit zien.

Ja, de TCG heeft in het verleden behoorlijk wat rare kaarten gehad; met raar bedoel ik dat ze eigenlijk vreemd zijn om naar te kijken. Dus besloten we om een ​​lijst te maken van alle ongewone kaarten die we konden vinden, m en het dan terug te brengen tot slechts 5 want, laten we eerlijk zijn, zelfs deze 5 zijn genoeg om je gek te maken, geloof me, dat doe je niet wil 10!

5. Ungodly scream!

Pikachu [Scream] (Pokémon) | Cardmarket
Het beroemde schreeuwschilderij van Edvard Munch weet kunstliefhebbers en gewone mensen al jaren sneeuw te boeien. Het schilderij is heel minimaal en beangstigend tegelijk; Ik bedoel, men ziet letterlijk iemand schreeuwen met alle kracht die hij kan opbrengen!

Dus natuurlijk besloot TCG om een ​​soort samenwerking te doen en creëerde twee kaarten met schreeuwende Pokemon, Eevee en Pikachu, en het ziet er echt verontrustend uit. We zijn dol op deze pokemon; het zien met pijn breekt gewoon mijn hart!

4. Nazi-Golbat?

golbat-trainer-card-swastika-nazi - Pokedex Radio
Wat, een nazi-Golbat? Is dat een typfout? Nee, dat is het zeker niet; er was inderdaad een nazi-Golbat. Laat het me uitleggen.

Dus een Golbat-kaart werd vrijgegeven, en achter op de achtergrond waren Nazi Swastika's, Swastika, dezelfde Swastika die een genocidale maniak een paar decennia geleden gebruikte. Dus de Joodse gemeenschap nam aanstoot en de Engelse versie werd gewijzigd. Maar waarom zouden ze zoiets toevoegen?  Ze zijn ook beschuldigd van nazi-beelden in tekenfilms, zoals toen Jessi en James de Hitlergroet brachten!

Veel mensen waren verward of dit een hakenkruis was, maar niets is minder waar. Als je goed kijkt, is de hakenkruis naar rechts. In de Golbat kaart zijn de haken naar links, wat betekent "vrede". 

3. Gengar?

Pokedex | Gengar 13/165 | Pokemonkaartenverkopen.nl
Is dit echt een Gengar, of probeert dito hem uit het geheugen te kopiëren? Ik weet niet wat het erg is, want dat is geen Gengar. Het is mijn favoriete Pokemon en ik heb er nog nooit zo'n slechte vertolking van gezien; ze hebben mijn jongen letterlijk misvormd en hem vies gemaakt. Ze hebben hem om de een of andere reden dunner gemaakt, en zijn vervelende lies, die vervelende glimlach is kleiner gemaakt, waarom vraag ik het!

De kaart ziet eruit als een 5-jarige trekking, en Pokemon besloot er toch mee door te gaan, alleen maar om me boos te maken.

2. Zapdos 144p

Check de actuele waarde van je Zapdos 8/16 kaart
Pokemon Rumble was een spel dat probeerde (met bijzondere nadruk op geprobeerd) om elke Pokemon chibi en schattig te maken. Toch moest de Pokemon, dankzij de destijds slechte processor, met minder polygonen worden weergegeven. Daarom zien hun Pokemon eruit als afval, om eerlijk te zijn. En zapdos had een ontwerp dat onbegrijpelijk was afgeslacht, dus het is niet meer dan eerlijk dat de kaart er vreselijk uitzag.

De illustratie ziet eruit als iets uit een indiegame, niet van Nintendo, en ik weet dat ik een wedstrijd jureer die lang geleden uitkwam maar er niet goed uitzag.

1. Imakuni

Amazon.com: Pokemon - Imakuni? (63/83) - Generations - Reverse Holo : Toys  & Games
De vreemdste kaart in de geschiedenis van de TCG is deze Imakuni-kaart; niemand kan anders zeggen. Op de kaart staat een beroemde zanger uit Japan, die een zeer excentrieke figuur is; Ik bedoel, aan de illustratie te zien, kun je zien wat voor soort persoon hij is.

Om de een of andere reden draagt ​​hij iets dat lijkt op een Mickey Mouse-kostuum. Toch, die goedkope die je krijgt van een lokale verkoper die geen copyright-slag van Disney wil krijgen, dus hebben ze zijn oor korter gemaakt!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022