Beste Pokemon Producten in 2021

-
Beste Pokemon Producten in 2021

De beste Pokemon Producten in 2021

Er zijn in 2021 veel verschillende Pokémon kaarten producten uitgekomen. Ben je benieuwd wat de beste producten zijn om op dit moment te kopen als cadeau voor de feestdagen, ter aanvulling van jouw collectie of om met het spel te beginnen?

Wij van MojoCards zijn niet alleen de grootste autoriteit op het gebied van Pokémon kaarten en Yu-Gi-Oh kaarten van Nederland, met deze artikelen bieden wij ook vrijblijvend advies voor zowel beginnende spelers als experts als het gaat om Pokémon kaarten kopen. Wij hebben dan ook een lijst gemaakt met de beste producten van dit moment:

1.   Bundels met gegarandeerd een GX/ EX / V / VMAX kaart

Prijs: Vanaf € 8,99

Wil je Pokémon kaarten kopen, goedkoop en veilig? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod aan bundels. Op MojoCards vind je verschillende bundels van kaarten, vaak met een gegarandeerde GX, EX of V kaart. Het mooie van deze bundels is dat het 100% uit Pokémon kaarten bestaat, en geen energy kaarten. Je krijgt dus precies wat je wilt, leuke en sterke kaarten om jouw collectie en decks uit te breiden.

Dit is dan ook de beste manier om Pokémon kaarten GX te kopen, en het is het perfecte cadeau voor iedere Pokémon liefhebber. Bent je juist op zoek naar energy kaarten voor jouw decks, dan hebben wij hier een speciale bundel met alleen dit type kaarten.

2.   Elite trainer box met alles wat je nodig hebt

Vanaf €54,95

De Elite trainer box is al jarenlang één van de meest populaire producten als het gaat om Pokémon kaarten. En dat is geen wonder, deze doos zit namelijk vol met alles wat je nodig hebt om het Pokémon kaartspel te spelen. Zo zit er in er bijvoorbeeld in deze Fusion Strike Elite Trainer Box het volgende:

 • 8 Boosterpacks
 • 65 Kaarthoesjes om jouw kaarten te beschermen tijdens het spelen
 • 45 Energy kaarten
 • Een handleiding van het spel
 • 6 schade counters voor gebruik tijdens het spel
 • 1 Coin-flip dobebelsteen, 2 markers
 • 1 Collector’s box met 4 dividers
 • Een code kaart voor gebruik in het online Pokémon TCG spel

Kortom, alles wat een beginner of een expert nodig heeft om dit kaartspel te spelen zit in deze box.

3.   Pokemon V box

Vanaf €24,95

Ben je op zoek naar een leuke Pokemon boxen, of wil je gewoon leuke Pokemon pakjes openen? Misschien zijn de Pokemon V boxen leuk voor jou! 

De V boxen bevatten 1 jumbo kaart, 1 promo kaarten, 4 willekeurige pakjes en een code voor Pokemon TCG online. Misschien is de Mewtwo V-Union Box iets voor jou!

4. Pokemon Booster Box

Wil je liever ouderwets Pokémon booster pakjes open maken? Een booster box bevat 36 booster packs, waarin iedere pack 10 kaarten bevat. Zo heb je bij iedere Pokemon booster box 360 kaarten. De meeste mensen kopen een booster box om hun verzameling voor een bepaalde set compleet te maken. Op Mojocards.nl hebben we aantal booster boxen of -packs in de aanbieding. Bekijk ze hier.

Vind je 36 Pokemon pakjes beetje te veel? Geen probleem, we verkopen ook de pakjes per stuk. Bekijk ze hier.

5. Celebrations

Pokemon Celebrations is een heel gewaardeerd set. Het is namelijk een speciale set dat gemaakt is voor de 25-verjaardag van Pokémon. In deze set zitten veel reprints van de oude sets. De beste producten van Pokemon Celebrations zijn: 

1. Pokémon Celebrations Ultra Premium Collection Box - 200 - 500 euro per stuk.

Deze box is erg gewild, omdat er gouden kaarten (metal cards) in zitten van base Pikachu en Charizard.metal cards pokemon

2. Pokémon Celebrations - Charizard Base card 

Ongeveer 100 euro en getaxeerd is hij ongeveer 300-500 euro per kaart. Deze kaart kan je alleen trekken uit de Pokemon Celebrations set.

 

Kies MojoCards voor de beste service met jouw Pokémon kaarten!

Geen wonder dat MojoCards de snelst groeiende en best beoordeelde webshop is voor iedereen in Nederland die Pokémon kaarten kopen wil. Naast scherpe prijzen en goede deals zoals onze Pokémon kaarten bundels versturen wij bestellingen dezelfde dag nog. Dit betekent dat jou vaak de volgende werkdag jouw bestelling al in huis hebt.

Heb je specifieke vragen over Pokémon kaarten kopen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina of stuur ons een mail naar info@mojocards.nl. Wij van MojoCards helpen jou graag persoonlijk verder.

Bekijk onze Pokemon collectie hier.


1 comment

 • Leander

  Hele bruikbare info bedankt


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022