5 redenen om in 2022 te beginnen met het verzamelen van de Pokemon kaarten

-
5 redenen om in 2022 te beginnen met het verzamelen van de Pokemon kaarten

5 redenen om in 2022 te beginnen met het verzamelen van de Pokemon kaarten.

Tenzij je sinds 2021 onder een steen hebt geleefd, heb je misschien iets gehoord over de groeiende rage van Pokemon. Vooral Pokemon TCG-kaarten, de interesse in deze kaarten is de afgelopen jaren zo exponentieel gegroeid dat het onmogelijk te bevatten is.

Het lijkt erop dat je er ook interesse in hebt en wilt zien waar het om gaat. Maak je geen zorgen; in deze blogpost laat ik je de 5 belangrijkste redenen weten waarom je nu zou moeten beginnen met het verzamelen van de Pokemon TCG. Aan het einde van dit artikel zul je zoveel enthousiasme in je hebben dat je naar je lokale dealer gaat om wat kaarten te kopen!


1. Hype voor Pokemon op ATH's!

Zoals eerder is benoemd, is de hype voor Pokemon momenteel op zijn ATH. En wat bedoelen we daarmee? ATH staat voor All-Time High, een term die voornamelijk wordt gebruikt in aandelen en cryptohandel.

Vorig jaar zagen we de release van het 25-jarig jubileum van Pokemon, en het was legendarisch. De set bevat een heleboel geweldige kaarten waarvan de prijzen momenteel enorm stijgen. Dit, in combinatie met de goedkeuring van beroemdheden zoals Katy Perry en Post Malone, heeft de TCG naar nieuwe hoogten gebracht.


2. Aantekeningen van beroemdheden

Logan

Prominente beroemdheden als Gary Vee, Logan Paul en Logic hebben meer olie toegevoegd aan het vuur dat de TCG momenteel is. Vooral de Amerikaanse Logan Paul, die een zeldzame Charizard-kaart droeg tijdens zijn gevecht tegen de legendarische Floyyd Mayweather. Dit was genoeg om de waarde van zijn kaart flink te verhogen!

Hij kocht onlangs boosterboxen ter waarde van $ 3,5 miljoen!


3. Investering

 De hype voor Pokemon kaarten neemt misschien af, maar de passie voor Pokemon is moeilijk om van af te komen. Pokemon is een van de grootste entertainmentbedrijven ter wereld. Het heeft tientallen jaren in de industrie overleefd, een prestatie die niet veel mensen kunnen neerzetten.


Het is duidelijk dat Pokemon iets te bieden heeft waar zelfs de jongere generatie van tegenwoordig stapelverliefd op is. Dit vergroot alleen maar de kans dat jouw kaarten in de toekomst nog populairder worden, aangezien veel meer verzamelaars de markt zullen betreden op zoek naar kaarten.

Ach, je kunt gewoon naar sites gaan waar Pokemon-kaarten worden geveild, en je zult kaarten zien die beschikbaar waren in uitbreidingspakketten die een paar maanden geleden kwamen; ga voor meer dan $ 100-200!


4. Vraag en aanbod

Als je naar dit onderwerp zoekt of wordt aanbevolen, betekent dit één ding: Je houdt van Pokemon en hebt een oprechte interesse in de dingen die gebeuren in de Pokemon-fandom. Dus waarom zou je niet een stap verder gaan en deze kaarten gaan verzamelen?

De TCG heeft een bloeiende gemeenschap; je kunt een verzamelaar of competitieve speler worden, jouw keuze. Ja, er gaat een beetje geld naar deze nieuwe hobby van je, maar de spanning en opwinding die je ervoor terugkrijgt, zijn gewoon onbetaalbaar.

En naarmate je meer en meer interesse krijgt in de Pokemon TCG, zul je uiteindelijk serieuze vooruitgang boeken in je verzameling. Je trekt overal kopers aan en verdient veel geld als je jouw kaarten goed speelt.

5. Nonstalgie

Voor de mensen die Pokemon nog kende in de jaren 90 is het puur nonstalgie. Je kent het gevoel wel als je je oude Pokémon kaarten bij pakt. Het is gewoon heel leuk om je jeugd herinneringen op te roepen. Daarnaast zijn de kaarten van heel mooi kwaliteit en zijn ze leuk om naar te kijken. Wanneer je een pakje koopt en een mooie kaart uit trekt is het beste gevoel ooit.


Dus waar wacht je op? Pak je eerste Pokemon kaarten en begin vandaag nog aan je verzamelreis!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
news

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
news

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
news

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
news

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022