Pokémon kaarten kopen met Black Friday korting!

-
Pokémon kaarten kopen met Black Friday korting!

Pokémon kaarten kopen met Black Friday korting!

MojoCards is de site voor iedere trainer die Pokémon kaarten wil kopen op een goedkope, snelle en gemakkelijke manier. Maar naast de beste kaarten en een goede service gaan wij van 23 november t/m 29 november helemaal los: Het is namelijk Black Friday Week. Gedurende de hele week bieden wij gigantische kortingen, en krijg je bij iedere bestelling nog een bonus!

Bekijk snel ons gehele assortiment aan Pokémon kaarten. Iedere bestelling die voor 16:00 uur wordt geplaatst, zal de volgende werkdag al bij jou thuis afgeleverd worden*.  

Mojocards.nl is de plek voor Pokemon TCG! 

Pokémon kaarten kopen in Nederland was voor een lange tijd heel willekeurig en lastig. De enige optie was boosters of gehele boxen te kopen, waar lang niet altijd de kaarten in zitten die je nodig hebt.

En juist daarom zijn wij met MojoCards begonnen. Wij bieden naast de nieuwste elite trainer en giftboxen ook losse bundels met specifieke kaarten. Zo kan je bij ons terecht voor:

 

Hoge Black Friday kortingen op onze lage prijzen 

Mojocards.nl staat al bekend om de laagste prijzen voor Pokémon kaarten in Nederland. Maar met de aankomende feestdagen bieden wij nog eens extra kortingen voor iedereen die Pokémon kaarten bundels, Pokémon boxen, Pokémon tins en Pokémon kaarten GX kopen.

 

Speciaal voor Black Friday hebben wij een weergaloze actie: 

Tot 30% Korting op heel veel geselecteerde producten in onze webshop.

Maar dat is nog niet alles! Plaats jij een bestelling tussen 23 november en 29 november, dan doen wij hier ook nog eens een Black Friday bonus:

  • Bij elke bestelling: gratis stickers;
  • Bij bestellingen vanaf 35 euro: 1 gratis Pokémon GX, EX of V kaart
  • Bij bestellingen vanaf 50 euro: 10 gratis Pokémon kaarten extra inclusief een GX,EX of V kaart;
  • Bij bestellingen vanaf 75 euro krijg je maar liefst 20 gratis Pokémon kaarten, inclusief een gratis Pokémon GX, EX of V kaart;
  • En bij een bestelling vanaf 100 euro krijg je van Mojocards welgeteld 50 gratis Pokémon kaarten, inclusief een een gratis GX, EX of V Pokémon kaart.

Of je nu een Pokémon kaarten bundel wilt kopen of op graag Pokémon GX kaarten wil kopen, via onze webshop geniet je altijd van de beste prijzen en krijg je nu ook nog eens heel veel leuke extra’s.

Doe nu mee aan onze giveaway! 

Dit is echter nog niet alles, want naast hoge kortingen en leuke extra’s kan je bij MojoCards nu iedere vrijdag van November meedoen aan te gekke giveaways! Bezoek onze Facebook pagina en maak iedere vrijdag kans op een gratis Polteageist V box en een 50 Pokémon kaarten bundel met een waarde van meer dan 41,99 euro.

Meedoen is simpel: ga naar onze Facebookpagina en volg daar de instructies. Wie weet ben jij de volgende eigenaar van deze te gekke prijzen! 

Heb je vragen over onze acties, onze producten of over MojoCards zelf? Neem dan contact met ons op via email, Facebook, het contactformulier, of via de live chat via onze site.

*Houd er rekening mee met 1-4 werkdagen levertijd i.v.m. feestdagendrukte.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer onze Black Friday nou echt begint? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief: https://bit.ly/nieuwsbrief-mojo 

Recommended

De beste Pokémon kaarten om te kopen in 2021
News

De beste Pokémon kaarten om te kopen in 2021

De beste Pokémon kaarten om te kopen in 2021 Er zijn in 2021 veel verschillende Pokémon kaarten producten...
Jan 04, 2021
Top 3 duurste Pokémon kaarten ooit!
News

Top 3 duurste Pokémon kaarten ooit!

Dit zijn de duurste Pokémon kaarten ooit!  Er zijn door de jaren heen heel veel verschillende Pokémon kaarten...
Dec 19, 2020
Pokemon kaarten kopen in Amsterdam
News

Pokemon kaarten kopen in Amsterdam

Pokémon kaarten kopen in Amsterdam  Woon jij in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam, en ben jij...
Dec 17, 2020
Cadeautjes voor onder de kerstboom
News

Cadeautjes voor onder de kerstboom

Pokémon kaarten kopen voor Kerstmis! MojoCards is de site voor iedere trainer die Pokémon kaarten wil kopen op een...
Dec 14, 2020