Pokemon Fusion Strike - De nieuwste set op november 2021

-
Pokemon Fusion Strike - De nieuwste set op november 2021

TPCI heeft officieel Fusion Strike onthuld! We hebben de setnaam een ​​paar weken geleden onthuld - deze zal op 12 november 2021 uitkomen. 

Mew VMAX is de ster van de set en zal een voorbeeld zijn van de nieuwe Fusion-stijl. In hun officiële beschrijving staat dat Fusion Pokemon niet gebonden is aan een specifieke gevechtsstijl. In plaats daarvan nemen ze de sterke punten van elke strijdstijl ter wereld en versmelten ze tot een nieuwe. Deze onstuitbare Fusion Battle Style draait helemaal om synergie en is gericht op het versterken van je Pokemon en tegelijkertijd het verzwakken van de Pokemon van je tegenstander. Mogelijk krijgen we in de Engelse versie ook Mew V en Mew VMAX. 

Fusion Strike inhoud:

Kaarten

mew v max

Booster Box

Fusion Strike booster box kopen

 

Dit zal de Fusion Strike Booster Box uit komen te zien. 

Elite Trainer Box

Fusion Strike Elite Trainer Box

Fusion Strike 3 Booster Blisters

De Fusion Strike zal de kleuren paars en roze hebben, Pokémon met de Fusion Strike Style hebben vaak aanvallen die gericht zijn op teamwerk en versterken het idee van kracht in aantallen, aangezien Fusion Strike Pokémon over het algemeen profiteren wanneer andere Pokémon met deze Battle Style in het spel zijn. Bovendien verschijnt Fusion Strike Style op Trainer- en Special Energy-kaarten, die de neiging hebben om Pokémon van die specifieke Battle Style te helpen en spelers in staat te stellen een Fusion Strike Style-deck te bouwen.

Aangekomen in booster packs, Elite Trainer dozen, en speciale collecties, Sword & Shield-Fusion Strike bevat 25 Fusion Strike kaarten zoals Mew VMAX, genesect V en Hoopa V . Daarnaast kunnen Trainers spelen met de volgende kaarten:

  • 20 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V
  • Acht Pokémon VMAX
  • 20 Trainer-kaarten en zeven full-art Supporter-kaarten
  • Eén speciale energiekaart

Trainers die vóór de lancering met de uitbreiding willen spelen, kunnen dit doen met de Sword & Shield—Fusion Strike Build & Battle Box, verkrijgbaar via hun lokale deelnemende Pokémon TCG-dealer vanaf 30 oktober 2021. The Sword & Shield—Fusion Strike Build & Battle Box bevat vier Sword & Shield-Fusion Strike- boosterpakketten; een Evolution-pakket van 23 kaarten met sleutelkaarten van huidige en eerdere sets, waaronder een van de vier alternatieve kunst-promokaarten; en een tipblad voor dekbouw. Bovendien wordt het Sword & Shield-Fusion Strike Build & Battle Stadium gelanceerd op 26 november 2021 en wordt het nog gemakkelijker om in de gameplay voor twee spelers te springen door twee Sword & Shield-Fusion Strike Bouw- en gevechtsdozen, vier extra Sword & Shield-Fusion Strike- boosterpakketten en 121 energiekaarten, verschillende Pokémon TCG-accessoires en een opbergdoos.

Bron: Pokebeach.com

Hopelijk weten we binnenkort meer over Fusion Strike en de mogelijke overzicht van deze set.

Voorverkoop van Fusion Strike 

Engelse releasedatum: 12 november 2021


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Recommended

Pokemon komt met VMAX boxen in december 2021!
News

Pokemon komt met VMAX boxen in december 2021!

Op 3 december 2021 worden drie collecties uitgebracht met de speciale art Pokemon V- en VMAX-versies van Vaporeon, Jolteon...
Sep 17, 2021
Meer boxen in november 2021
News

Meer boxen in november 2021

Update: het is bevestigd dat deze boxen in Australische en Amerikaanse winkels komen. Europa wordt waarschijnlijk overgeslagen.  Een...
Aug 18, 2021
Pokemon Fusion Strike - De nieuwste set op november 2021
News

Pokemon Fusion Strike - De nieuwste set op november 2021

TPCI heeft officieel Fusion Strike onthuld! We hebben de setnaam een ​​paar weken geleden onthuld - deze zal op 12 november...
Aug 04, 2021
Mojocards gaat nieuwe Product lanceren
News

Mojocards gaat nieuwe Product lanceren

Aankomende augustus gaan we een nieuw product uitbrengen: Mojocards God Packs. In deze blog lees je meer wat je...
Jul 22, 2021