Waar verkoop je je zeldzame Pokemon TCG-kaarten in 2022?

-
Waar verkoop je je zeldzame Pokemon TCG-kaarten in 2022?
Het verzamelen van Pokemon-kaarten is op dit moment inderdaad een enorme hype. Populaire Pokemon kaarten verkopen als warme broodjes, en de nieuwe, meer technisch onderlegde leden van de Pokemon-gemeenschap springen in op de trend om zeldzame kaarten te bemachtigen.

En je hebt geluk als je die ene kaart hebt weten te trekken die ook nog eens de hoofdprijs oplevert. Maar hoe ga je deze kaart verkopen? Je hebt alleen gehoord over hoe mensen honderden dollars verdienen door hun Pokemon-kaarten te verkopen.

Waar verkopen deze mensen deze kaarten, en wat zijn de stappen dat je ervoor zorgt dat mensen jouw kaart kopen in plaats van andere op de markt. Al deze vragen hebben niet veel antwoorden op internet, dus we hebben besloten om wat licht op deze mysterie te werpen, zodat je het beste rendement op jouw zeldzame kaart kunt krijgen.

Deze how-to gids geeft je genoeg tips om zo snel mogelijk zonder gedoe te beginnen met het verkopen van je zeldzame kaarten. Dus zonder verder oponthoud, laten we er meteen in duiken!

Top websites

Vele websites of online marktplaatsen zijn in het Engels. Aangezien het grootste deel van de TCG-community online is, kun je op veel verschillende manieren in contact komen met potentiële kopers, waaronder marktplaatsen die bemiddelen tussen twee partijen.

Deze Pokemon marktplaats bieden bescherming voor de koper als verkoper. Als je een kaart koopt en er een slechte kaart in je hand ligt, je een aantal problemen met de markt kunt aankaarten. Dat gezegd hebbende, er vindt nog steeds oplichting plaats, dus zorg ervoor dat u de kaart koopt voor de prijs die de meeste marktdeelnemers overeenkomen, probeer geen goedkope kaart te kopen en eindig met een valse.

Om je kaarten te verkopen, kun je ze gewoon op een van de volgende sites plaatsen. Al deze sites hebben behoorlijk verkeer en uw kaarten zullen de eerste paar dagen veel worden bekeken.

  • Cardmarket
  • eBay
  • Card Gravern
  • TCG-player


TCGplayer.com is de aanbevolen manier om je kaarten te verkopen. De marktplaats heeft niet alleen een heleboel verschillende TCG-kaarten, maar heeft ook handige kleine functies, zoals de prijsgrafiek voor een bepaalde kaart, waardoor de site de ideale keuze is voor veel potentiële kopers.

Dat gezegd hebbende, sites zoals eBay zijn nog steeds erg prominent aanwezig in de Pokemon TCG-gemeenschap. Er worden nog steeds behoorlijk goede deals op deze site geplaatst, en u kunt er ook een plaatsen.

Er zijn ook veel lokale kopers, dus zorg ervoor dat je rondkijkt in de buurt voordat je online gaat, want het zal je alleen maar tijd besparen. Ook zijn er op een andere manier kaarten via Instagram- en Facebook-groepen of -pagina's gegaan. Maar het risico is hier erg hoog, omdat mensen je op Instagram of Facebook gewoon kunnen blokkeren nadat ze het geld hebben gepakt. Benader deze pagina's dus met de nodige voorzichtigheid.


Verkooptips

Jouw Pokemon kaart op één marktplaats krijgen is niet moeilijk; het moeilijkste is om het van de plank te krijgen, d.w.z. de kaart aan een koper te verkopen.


Veel mensen maken eenvoudige fouten die gemakkelijk te voorkomen waren als ze de volgende tips hadden opgevolgd, dus lees ze aandachtig door!

  • Gebruik altijd een goede camera;
  • Maak geen foto van het vasthouden van de kaart; plaats het naar beneden.
  • Gebruik een simpele achtergrond (liefst wit);
  • Zorg voor goede verlichting;
  • Zorg voor gratis verzending (dit kan worden gedaan door simpelweg de verzendkosten op te nemen in de prijs van de kaart. Bijvoorbeeld kaart = € 15, verzending = € 5, maar de prijs is $ 20, en je krijgt bij ons de labelloze verzending). Maar je kunt ook gewoon afspreken dat de koper de verzendkosten betaald.
  • Wees geduldig en verlaag de prijs van jouw kaart niet, tenzij er een aanzienlijke schommelingen in de markt zijn.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

EMPFOHLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
Blog

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
Blog

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
Blog

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
Blog

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022