Top 5 duurste kaarten uit Evolving Skies!

-
Top 5 duurste kaarten uit Evolving Skies!

Top 5 waardevolle kaarten uit Sword & Shield - Evolving Skies

De Evolving Skies-set is een van de beroemdste uit het Pokémon Sword & Shield kaarten; het heeft ons veel nieuwe en fantastische chase cards opgeleverd, waar de verzamelaars nog steeds op internet naar zoeken. 

Dat gezegd hebbende, kan de recente stijging van de populariteit van Pokemon kaarten worden verklaard door YouTubers zoals Loga Paul, die zijn Charizard-kaart droeg naar een bokswedstrijd, die door miljoenen over de hele wereld werd bekeken, en Logic, een van de meest prominente rappers in Hiphop Today.

Onder zo'n toename van de Pokemon kaarten verzamelaars ging de waarde van de chase cards uiteindelijk omhoog, en vandaag hebben we kaarten met een waarde van meer dan $200 uit evoluerende luchten.

Het was niet eenvoudig om de meest waardevolle naar alleen de top 5 te brengen. Toch hebben we enkele richtlijnen gebruikt om de kaarten te rangschikken, en de meest prominente richtlijn is de huidige waarde van de kaart op sites zoals Tcgplayer.com en eBay. 

Bekijk de lijst hier 👇🏻

5. Umbreon V alternatieve art ($ 85-100)

Check de waarde van je Umbreon V Pokemon kaarten op Pokemonkaart.nl

Umbreon is een donkere en mystieke Pokemon; in de Sinnoh-spellen kreeg je alleen een Umbreon als je 's nachts je Eevee op niveau bracht. Dus Umbreon is een Pokemon die een diepgewortelde connectie heeft met de duisternis van onze wereld, en deze kaart doet zijn reputatie eer aan.

We kunnen duidelijk duistere geesten zien buigen voor de krachtige maar elegant ogende Umbreon. Die pose van Umbreon is genoeg om een ​​plekje op onze lijst te krijgen, en het is op sommige sites ook geprijsd voor ongeveer $100, dus het is ook heel waardevol.

4. Glaceon Vmax alternatieve kunst ($ 100-110)

The Most Valuable Cards In Pokémon: Trading Card Game's Evolving Skies  Expansion

We hebben nog een andere Eeveelution op de lijst. Deze keer is het de schattige Glaceon. Deze kille Eeveelution ziet er te groot uit op de kaart, aangezien er een aantal Pokemon van normale grootte omheen zwemmen.

Omdat het weer een alternatieve kunstkaart is, zou de prijs zeker stijgen, en dat gebeurde ook. 

3. Sylveon Vmax alternatieve kunst ($ 120-130)

Check de waarde van je Sylveon VMAX Pokemon kaarten op Pokemonkaart.nl
De fairy-Eeveelution is de volgende op de lijst. Het is een van de schattigste Pokemon die er bestaat, dus wees niet verbaasd als de alternatieve kunstkaart zelfs meer in waarde stijgt dan de huidige waarde.

De alternatieve kunst van Sylveon V max werd erg populair toen de lekken begonnen binnen te komen, fans waren geobsedeerd door het ontwerp, en dat zijn ze nog steeds. En de kans is vrij groot dat deze kaart lang zijn waarde behoudt.

2. Umbreon V max alt-art ($ 225-250)

Check de waarde van je Umbreon VMAX uit de Evolving Skies set


De Umbreon V Max Alt Art wordt de tweede Umbreon-kaart op deze lijst, wat kan ik zeggen, de makers van Pokemon lijken Umbreon te leuk te vinden, de artistieke visie en het werk dat achter het maken van een Umbreon-kaart zit, is gewoon verbluffend.

Op deze kaart lijkt Umbreon naar de maan te reiken, wat o zo perfect past bij zijn donkere typering. Umbreon is een Pokemon die op de loer ligt in de duisternis, en deze alternatieve kunstkaart benadrukt dat punt en verdubbelt het, waardoor we een meesterwerk hebben dat zeker herinnerd zal worden!

1. Rayquaza V max alt-art (prijs - $ 225-275)

Pokémon TCG Evolving Skies set now available - Dot Esports

De "heavengod", Rayquaza zelf, staat op deze kaart, dus het is geen verrassing dat de waarde ook naar de hemel reikt. De achtergrond, vooral op deze kaart, is gewoon legendarisch, en Rayquaza is ook als een legendarische Pokemon op de kaart bestempeld.

Had jij deze top 5 verwacht? Zo niet, wat is jouw top 5 Evolving Skies kaarten?

Laat het weten in de reacties! 


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

EMPFOHLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
Blog

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
Blog

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
Blog

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
Blog

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022