Top 5 grootste Pokemon YouTubers van 2022

-
Top 5 grootste Pokemon YouTubers van 2022

Top 5 Grootste PokeTubers van 2022

De Pokemon-gemeenschap is enorm. Miljoenen Pokemon-enthousiastelingen wereldwijd stemmen af ​​op het kijken naar de Pokemon-anime, spelen de Pokemon-spellen en verzamelen de TCG-kaarten. De franchise is anders dan alles wat we ooit in de geschiedenis hebben gezien, met een waardering van meer dan $ 90 miljard.

Een groot deel van de aanwezigheid van deze community op internet en videostreamingplatforms is afkomstig van onafhankelijke makers, of simpel gezegd, Pokemon Youtubers. Mensen die Pokemon-inhoud op youtube plaatsen om de discussie over deze game gaande te houden.

Dus besloten we enkele van de beste mensen op dit gebied te eren; aangezien we schuldig maken aan het urenlang binge watchen van deze kanalen, willen we dit schuldgevoel met jullie delen, zodat jij ook uren naar hun video's kunt kijken. Dus hier is een lijst van de top 5 meest prominente Pokemon Youtubers of Poketubers van 2022!


5. Muching Orange - 1,27 miljoen abonnees

MunchingOrange | Wiki | Yo-Kai Watch Amino

Als je ooit hunkert naar Pokemon-playthroughs, is Munching Orange het kanaal om naar toe te gaan. Zijn vermakelijke uitstraling versterkt het spel dat hij veel speelt; je zult je nooit vervelen, zelfs als je het spel al eerder hebt gespeeld!

En stel dat je ooit verveeld raakt van deze playthroughs (wat je niet snel zult doen). In dat geval kun je zijn andere inhoud bekijken, zoals vlogs, reactievideo's en veel nieuwsupdates van de Pokemon-franchise. Hij is een alleskunner en zal je altijd bezig houden!4. Leonhart - 1,57 miljoen abonnees

Leonhart - YouTube

Leonhart is een YouTuber wiens passie voor de Pokemon TCG ongeëvenaard is; het is moeilijk om iemand te vinden die net zoveel van Pokemon kan houden als Leonhart. Hij is een van de grootste makers van Pokemon-inhoud die er is, en hij behandelt de games meestal niet eens. Al zijn inhoud is gericht op de TCG.

Hij werd de afgelopen jaren erg populair en de groei vertoont geen tekenen van vertraging. Hij is echt een pionier in zijn vakgebied en een trotse bezitter van een pak met Pokemon erop!3. MandJTV - 1,7 miljoen abonnees

MandJTV - YouTube

MangJTV is een van de meest veelzijdige makers op deze lijst; hij heeft zijn voet in bijna elk Pokemon-video-idee dat er is. Hij brengt zijn fans al jaren geweldige Pokemon-video's. De kwaliteit is alleen maar toegenomen met het verstrijken van de tijd. MangJTV doet voornamelijk Pokemon game videos, maar ook af en toe content over Pokemon TCG.

Om nog maar te zwijgen, hij is waanzinnig populair; ook al staat hij op nummer 3 op deze lijst, bijna elke video van hem bereikt meer dan een miljoen views, en die consistentie is moeilijk te verslaan.2. Maxmoefoepokemon 1,76 miljoen

maxmoefoePokemon - YouTube

Met maar liefst 1,76+ miljoen abonnees op zijn naam is Maxmoeforpokemon ongetwijfeld een van de grootste Pokemon-makers op aarde. Zijn kanaal richt zich voornamelijk op het openen van TCG-packs en alles wat met de TCG te maken heeft.

Aangezien de Pokemon TCG onlangs een enorme populariteit heeft gekend, geldt ook het aantal subs voor deze YouTuber.


1. Unlisted Leaf 2,44 miljoen

UnlistedLeaf - YouTube

De nummer 1 plek  gaat naar Unlisted Leaf, dat op het moment van schrijven van deze blogpost heeft Unlisted Leaf 2,44 miljoen abonnees. Het is ongehoord om dat niveau van bekendheid te bereiken met Pokemon kaarten. Hij is letterlijk het rolmodel voor elke persoon die een Pokemon YouTuber probeert te worden.

Unlisted Leaf doet voornamelijk TCG-inhoud en hij slaagt erin om eenvoudige unboxing-video's leuk te maken. De opwinding die je krijgt als hij een zeldzame kaart trekt, is eigenaardig, aangezien hij degene is die de kaart ontvangt. Maar zijn reacties op het trekken van de kaart zijn zo goed dat je het gevoel hebt hier deel van uit te maken.

En dit is de reden waarom hij bovenaan deze lijst staat!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

EMPFOHLEN

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!
Blog

Duik in de Nostalgie met de Pokemon 151 TCG Set!

  Pokemon-fans van over de hele wereld, maak je klaar om terug te keren naar de begindagen van...
Jun 16, 2023
Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet
Blog

Alles over de nieuwe Pokémon era: Scarlet & Violet

Pokemon Sword & Shield - Crown Zenith is pas een maandje oud, maar de nieuwe Pokemon kaarten series...
Jun 16, 2023
Live opening
Blog

Live opening

Nov 11, 2022
Alles over Pokemon Silver Tempest
Blog

Alles over Pokemon Silver Tempest

Nou, het wachten is voorbij. De releasedatum voor de Pokemon Silver Tempest is bekend. We weten eindelijk meer...
Sep 14, 2022