Pokémon kaarten kopen met Black Friday korting!

-
Pokémon kaarten kopen met Black Friday korting!

Pokémon kaarten kopen met Black Friday korting!

MojoCards is de site voor iedere trainer die Pokémon kaarten wil kopen op een goedkope, snelle en gemakkelijke manier. Maar naast de beste kaarten en een goede service gaan wij van 23 november t/m 29 november helemaal los: Het is namelijk Black Friday Week. Gedurende de hele week bieden wij gigantische kortingen, en krijg je bij iedere bestelling nog een bonus!

Bekijk snel ons gehele assortiment aan Pokémon kaarten. Iedere bestelling die voor 16:00 uur wordt geplaatst, zal de volgende werkdag al bij jou thuis afgeleverd worden*.  

Mojocards.nl is de plek voor Pokemon TCG! 

Pokémon kaarten kopen in Nederland was voor een lange tijd heel willekeurig en lastig. De enige optie was boosters of gehele boxen te kopen, waar lang niet altijd de kaarten in zitten die je nodig hebt.

En juist daarom zijn wij met MojoCards begonnen. Wij bieden naast de nieuwste elite trainer en giftboxen ook losse bundels met specifieke kaarten. Zo kan je bij ons terecht voor:

 

Hoge Black Friday kortingen op onze lage prijzen 

Mojocards.nl staat al bekend om de laagste prijzen voor Pokémon kaarten in Nederland. Maar met de aankomende feestdagen bieden wij nog eens extra kortingen voor iedereen die Pokémon kaarten bundels, Pokémon boxen, Pokémon tins en Pokémon kaarten GX kopen.

 

Speciaal voor Black Friday hebben wij een weergaloze actie: 

Tot 30% Korting op heel veel geselecteerde producten in onze webshop.

Maar dat is nog niet alles! Plaats jij een bestelling tussen 23 november en 29 november, dan doen wij hier ook nog eens een Black Friday bonus:

  • Bij elke bestelling: gratis stickers;
  • Bij bestellingen vanaf 35 euro: 1 gratis Pokémon GX, EX of V kaart
  • Bij bestellingen vanaf 50 euro: 10 gratis Pokémon kaarten extra inclusief een GX,EX of V kaart;
  • Bij bestellingen vanaf 75 euro krijg je maar liefst 20 gratis Pokémon kaarten, inclusief een gratis Pokémon GX, EX of V kaart;
  • En bij een bestelling vanaf 100 euro krijg je van Mojocards welgeteld 50 gratis Pokémon kaarten, inclusief een een gratis GX, EX of V Pokémon kaart.

Of je nu een Pokémon kaarten bundel wilt kopen of op graag Pokémon GX kaarten wil kopen, via onze webshop geniet je altijd van de beste prijzen en krijg je nu ook nog eens heel veel leuke extra’s.

Doe nu mee aan onze giveaway! 

Dit is echter nog niet alles, want naast hoge kortingen en leuke extra’s kan je bij MojoCards nu iedere vrijdag van November meedoen aan te gekke giveaways! Bezoek onze Facebook pagina en maak iedere vrijdag kans op een gratis Polteageist V box en een 50 Pokémon kaarten bundel met een waarde van meer dan 41,99 euro.

Meedoen is simpel: ga naar onze Facebookpagina en volg daar de instructies. Wie weet ben jij de volgende eigenaar van deze te gekke prijzen! 

Heb je vragen over onze acties, onze producten of over MojoCards zelf? Neem dan contact met ons op via email, Facebook, het contactformulier, of via de live chat via onze site.

*Houd er rekening mee met 1-4 werkdagen levertijd i.v.m. feestdagendrukte.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer onze Black Friday nou echt begint? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief: https://bit.ly/nieuwsbrief-mojo 

AANBEVOLEN

Mojocards gaat nieuwe Product releasen!
News

Mojocards gaat nieuwe Product releasen!

Aankomende augustus gaan we een nieuw product uitbrengen: Mojocards God Packs. In deze blog lees je meer wat je...
Jul 22, 2021
Pokemon September V Boxen onthuld!
News

Pokemon September V Boxen onthuld!

The Dragonite V Box Dragonite V Box kun je hier bestellen De komende V box van september is onthuld! De V...
Jul 14, 2021
Pokémon Japan’s 25th Anniversary Collection’ Set onthult!
News

Pokémon Japan’s 25th Anniversary Collection’ Set onthult!

Pokémon 25th Anniversary | Eerste kaart is bekend gemaakt Mew is in Japan onhult als een van de...
Jul 08, 2021
Evolving Skies - Dit kun je verwachten
News

Evolving Skies - Dit kun je verwachten

   Bron: Pokeguardian.com Sword & Shield— Evolving Skies bevat Eevee en alle evolutie's in dezelfde set. Elk evolutie...
Jul 02, 2021